Neler Yeni

Arkadaşlar zor durumdayım

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Arkadaşlar dün windows kurdum, oyun falan oynadım test yaptım bilgisayara bir sıkıntı yoktu. Bugün monitör için display port kablosu geldi onu bağladım bilgisayarı açtım. Windows tam aciliyorken dondu sonra reset attım, şimdi bilgisayar açılmıyor freedos pc gibi bu ekran geliyor neden olabilir bu ne yapayım?

Ekler

• IMAG0076.jpg
    IMAG0076.jpg
    1.4 MB · Hit: 66

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Bilgisayar harddiski görmüyor. Kasanın içinden kabloları kontrol et ve biosdan boot ayarlarında harddiskin seçili olduğuna emin ol.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M
Bilgisayar harddiski görmüyor. Kasanın içinden kabloları kontrol et ve biosdan boot ayarlarında harddiskin seçili olduğuna emin ol.
M.2 ssd var hocam yerinde oynama gibi bir durum yok gördüğüm kadarıyla. Biosta m.2 ssdnin adı yazıyor görüyor yani ssdyi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır beyler sorun çözdüm boot menusunde ssdyi 2 tane görüyormuş birisi normal birisi windowslu windowslu olan ikinci sırada kalmış teşekkürler yardımınız için :)

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Arkadaşın da söylediği gibi SSD yi görmüyor. Eğer BIOS üzerinden SSD yi görüyorsa bilgisayar açılırken SSD üzerinden başlatın. Bunu bios üzerinden de ayarlayabilirsiniz. Yine görmezse SSD yi söküp tekrar takın. Olmadı sıfırdan format atın, sorun çözülür.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
M

M.2 ssd var hocam yerinde oynama gibi bir durum yok gördüğüm kadarıyla. Biosta m.2 ssdnin adı yazıyor görüyor yani ssdyi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır beyler sorun çözdüm boot menusunde ssdyi 2 tane görüyormuş birisi normal birisi windowslu windowslu olan ikinci sırada kalmış teşekkürler yardımınız için :)
Rica ederiz. 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom