Çalar veya çalmaz diyemeyiz ama yazdığından anladığım kadarıyla 2.el almışsın temiz kurulum yap key al en kötü forumdaki ücretsiz win10 etkinleştirme ile etkinleştir.beyler laptop aldım ancak crackli onu anladım ve saat geç bu yüzdne yarına kaldı format işi oldu bazı hesaplarımı giridm acaba çalar mı?
dostum sıfır cihazÇalar veya çalmaz diyemeyiz ama yazdığından anladığım kadarıyla 2.el almışsın temiz kurulum yap key al en kötü forumdaki ücretsiz win10 etkinleştirme ile etkinleştir.
Olsa bile kendin temiz kurulum yap en sağlıklısı. Geç olduğu için atamıyorum yazmışsın ama hiç anlamadım.dostum sıfır cihaz
ancak bazı driverler febnan kurmuşlar
aynı kmscipto gibi 6 ay lisans
nasıl kurtulurum formatsız bir yolu yok mu
saat geç olduğu için yarın atabilirim atabilirsemOlsa bile kendin temiz kurulum yap en sağlıklısı. Geç olduğu için atamıyorum yazmışsın ama hiç anlamadım.
yani dostum ben steam ve microsoft hesabımla girdim bi sorun oluşturu muOlsa bile kendin temiz kurulum yap en sağlıklısı. Geç olduğu için atamıyorum yazmışsın ama hiç anlamadım.
dostum bir tanıdığımızSıfır cihazda kms'nin ne işi var. Nerden aldın laptopu ?
dostum steam dan oyun kursam ban yermiyim kms denSıfır cihazda kms'nin ne işi var. Nerden aldın laptopu ?
yarın akşam olucak galiba dostumYarın sabah formatla.
hiç orjinal süreli windwos yok muYarın sabah formatla.
Kmsden dolayı ban yemezsin.dostum steam dan oyun kursam ban yermiyim kms den
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarın akşam olucak galiba dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç orjinal süreli windwos yok mu
Oynama o zaman ne diyim . Kms'nin steam ile bir alakası yok. Hesap gider mi ? orasına bir şey diyemem. Ben 3-4 sene kullanmıştım zamanında bir şey olmamıştı.dostum gerçekten oynamak istiyorum ancak çok korkuyorm ya hesap giderse ya banlanırsam diye