Arama sonuçları: *

• Users: S C O
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S C O

WİN11 Format Esnasında Usb Seçince Tekrardan Bios'a Atıyor

UEFI seçeneğini seçtiğinizde formatın başlaması gerekiyor normalde. Eğer başlamıyorsa dosyanın içine yazılan boot dosyası yanlış yazılmış veya yazılırken bir hata olmuş olabilir.
  2. S C O

Windows 8.1 Single Language etkinleştirme

Estağfurullah, Hocam elbette yaza bilirsin olmasına sevindim. ;) Iyi forumlar dilerim.
  3. S C O

Slmgr komutları olarak biliniyor bu komutlar aslında, Hocam slmgr -rearm CMD üzerinden yazdıktan sonra ürün anahtarı etkin hale gelmesi lazım yani normal şartlar içinde '' Windows Script Host '' adı ile bilinen bir kod türü Birde son kez şunu dener misin? Lütfen; Slmgr.vbs –ipk...
  4. S C O

Yeniden başladıysan eğer o komut zaten otomatik olarak etkinleştirmesi lazım senin bir şey yapmana gerek yok, Lütfen bakar misin.?
  5. S C O

Bir şey demedim zaten, Bir şey demek istesem zaten '' Sağ Ol '' Der miyim? sence Kardeşim. :) 1679373409 Tamam.
  6. S C O

Evet, Lütfen. 1679373257 Aferin sana sağ ol aydınlattığın için.
  7. S C O

Yok hayır yönetici olarak çalıştırıp olması lazımdı normal şartlar da. 1679372707 Tamam morel bozmak yok hocam şunu dene birde bakalım olacak mi? ; Aynı şekilde Yönetici olarak çalıştırıp slmgr -rearm bunu dene birde yazdıktan sonra 1-2 saniye bekle imleç bir satır aşağı inecek.
  8. S C O

Yönetici olarak çalıştırıp denedin dimi.?
  9. S C O

Kusura bakma vallahi dikkat etmedim Sorry 1679372209 Daha önce CMD den şu komutu denedin mi; slmgr /ipk yourlicensekey
  10. S C O

@EFI Shell Arkadaşın dediği doğru, Kardeşim Windows 10 yerine neden Windows 8.1 kullanıyorsun ki. Ve ayriyeten Windows 8.1 10 Ocak 2023'de güncellemeleri durdurdu ve daha da 8.1'e güncelleme gelmeyecek.
  11. S C O

Windows 10dan 11e Geçilir Mi?

Vallahi bende Windows 11 çok yordu beni bende gittim Windows 10'a geçtim şimdi kafam rahat Valo oynuyorum. :D
  12. S C O

Windows 10dan 11e Geçilir Mi?

@Saul_Goodman Arkadaşımın dediğine harfi harfine katılıyorum eğer Valorant oynayacaksan BİOS dan; TPM 2.0 Ve Secure Boot açman lazım kesinlikle. Açsan bile bazen Secure Boot Aktif edilmedi diye yazı çıkıyor.
  13. S C O

Windows 11 geçilir mi?

Windows 11 kullandım kendi görüşümü sana dile getireyim, Hocam bana göre stabil değil hala oyunlarda bazen donmalar kasmalar meydana geldi.
  14. S C O

Windows 8.1 Hazırlanıyor Ekranında Kaldı

Eğer Ki Bilgisayar Açılırsa '' CMD '' Yönetici Olarak Çalıştırıp Şu Komutları Girin Lütfen.. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth [ ENTER ] sfc /scannow [ ENTER ] Yazdıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın Lütfen.. NOT : Bu Komutlar ''Sistem Düzenleme'' Komutları Bilgisayara...
  15. S C O

Windows 10 20H2 güncelleme sorunu (%49)

Sıfırladım derken format mi? Atınız..
  16. S C O

Attığım komut listesini denedin mi? Peki Kardeşim
  17. S C O

Ayrarla Girince Sol taraftaki sorun gider kısmı yok mu? Kardeşim.
  18. S C O

Ayarlar < Windows Update < Sorun Gider Kısmını Deneyin Birde.. Sorun Hala Devem Ediyorsa Eğer.. CMD Yönetici Olarak Çalıştırıp Şu Komutları Yazın Lütfen; ( Not: Aşağıdaki Her Komutu Yazın Ve Her Komutun Ardından Enter Tuşuna Basın ) net start wuauserv net start bits net start cryptsvc net...
  19. S C O

Windows10 Orjinal Olup Olmadığını Nasıl Anlarız?

Herkese Merhaba Arkadaşlar :) Buğun Sizler İle Birlikte ' İşletim Sistemi ' Yani Windows 10 Orjinal Olup Olmadığını Test Edeceğiz Fazla Uzatmadan Direk Başlayalım İsterseniz.. İlk Önce CMD Yazıp Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz.. Arkadaşlar.. Daha Sonra Komut Istemcisi Penceresine Slmgr...
  20. S C O

BotNet Kurbanı Mısınız ? [ Öğrenin ]

Öncelikle Botnet Bir Virüs Değildir. Silmeye Gerek Yoktur. Etkisiz Hale Getirmek Yeterlidir. Nasil Etkisiz Hale Getirceğiz ? Baslat / Çaliştir Giriyoruz Regedit Yazip Entere Basiyoruz. Eğer Açilan Pencere Birkaç Saniye Içinde Kapanirsa Kurbansiniz Demektir. Eğer Pencere Kapanirsa ...
Top Bottom