Windows 8.1 Hazırlanıyor Ekranında Kaldı

arilova

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar, bilgisayarımı windows 10dan 8.1e geçirdim ( Microsoft sitesindeki iso dosyasını indirip klasördeki setup'tan başlattım ) her şey sorunsuz ilerlerken yaklaşık 1saat 15 dakikadır Hazırlanıyor ekranında takılı kaldım.
Sistem özelliklerim : pentium g4560 işlemci
8gb ddr4 2133mhz ram
Gtx1050 ti ekran kartı
2TB 7200rpm HDD

Ekler

• fb504c28-2959-49ab-a8ac-9f20bb398580.jpg
    fb504c28-2959-49ab-a8ac-9f20bb398580.jpg
    3.5 MB · Hit: 75
Selamlar, bilgisayarımı windows 10dan 8.1e geçirdim ( Microsoft sitesindeki iso dosyasını indirip klasördeki setup'tan başlattım ) her şey sorunsuz ilerlerken yaklaşık 1saat 15 dakikadır Hazırlanıyor ekranında takılı kaldım.
Sistem özelliklerim : pentium g4560 işlemci
8gb ddr4 2133mhz ram
Gtx1050 ti ekran kartı
2TB 7200rpm HDD
biraz daha beklemeni öneririm açılmazsa uzun bekleyişlerde kapatma tuşundan kapatırsında muhtemelen açılır

1 saat anormal bir süre. keşke direkt usb ile yükleseydiniz. açılacağı yok şimdiye açılırdı kapatın tekrar açın, açılmaz ise çalışan bir bilgisayardan format usb si hazırlamanız gerekecek.

Eğer Ki Bilgisayar Açılırsa '' CMD '' Yönetici Olarak Çalıştırıp Şu Komutları Girin Lütfen..

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth [ ENTER ]

sfc /scannow [
ENTER ]

Yazdıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın Lütfen..

NOT : Bu Komutlar ''Sistem Düzenleme'' Komutları Bilgisayara Katiyen Zarar Vermez..

biraz daha beklemeni öneririm açılmazsa uzun bekleyişlerde kapatma tuşundan kapatırsında muhtemelen açılır
Teşekkürler, 2 saatlik bekleyişin ardından açıldı fakat şimdi de internete bağlanamıyorum. Aygıt yöneticisinden baktığımda bütün sürücüler 2006 yılından kalmış ve internete bağlanamadığım için güncelleştiremiyorum :)

İnternet sürücülerini de laptopuma indirip usb ile aktarınca sorun ortadan kalktı kalan güncellemeleri de windows update üzerinden yaptım şuan sorunsuz çalışıyor

Geri