Neler Yeni

Windows 8.1 Single Language etkinleştirme

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
İmza kısmına bakarsanız sebebini anlarsınız diye düşünüyorum ama görmemişiniz büyük ihtimalle insanlık hali sıkıntı yok. W8.1 güncellemelerinde durduğunu biliyorum ama mecburum yani.
Evet, mobil görünümde imza kısmını göstermiyor maalesef.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yeniden başladıysan eğer o komut zaten otomatik olarak etkinleştirmesi lazım senin bir şey yapmana gerek yok, Lütfen bakar misin.?
Yok şuan windows etkinleştirilmemiş gözüküyor sağ altta da windows sürüm numarası falan var beyaz yazı ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yaptığımız işlem nedir acaba tam olarak ? Bide win8.1 home keyi falan yazsam nolur acaba single language yüklü pcde ama. (Denedim de olmuyomuş galiba)

Son düzenleme:

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Yok şuan windows etkinleştirilmemiş gözüküyor sağ altta da windows sürüm numarası falan var beyaz yazı ile

Bu yaptığımız işlem nedir acaba tam olarak ? Bide win8.1 home keyi falan yazsam nolur acaba single language yüklü pcde ama.
Slmgr komutları olarak biliniyor bu komutlar aslında, Hocam slmgr -rearm CMD üzerinden yazdıktan sonra ürün anahtarı etkin hale gelmesi lazım yani normal şartlar içinde '' Windows Script Host '' adı ile bilinen bir kod türü

Birde son kez şunu dener misin? Lütfen;
Slmgr.vbs –ipk Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Slmgr komutları olarak biliniyor bu komutlar aslında, Hocam slmgr -rearm CMD üzerinden yazdıktan sonra ürün anahtarı etkin hale gelmesi lazım yani normal şartlar içinde '' Windows Script Host '' adı ile bilinen bir kod türü

ürün anahtarı başarı ile eklendi dedi şimdi popüler konudaki adımları uygulayım mı ?

Bu kod olmuyor engellendi yazıyor diğer adımları uygulayınca bende o popüler konudaki silme işlemleri yaptım restart attım sonra tekrar etkinleştirme yaptım sonu 66 ile biten kod ile bide slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com yaptım oldu (slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc) yapınca olmuyordu. Teşekkür ederim yardımların için sorun olursa yazabilirim dimi yine.

Son düzenleme:

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
ürün anahtarı başarı ile eklendi dedi şimdi popüler konudaki adımları uygulayım mı ?

Bu kod olmuyor engellendi yazıyor diğer adımları uygulayınca bende o popüler konudaki silme işlemleri yaptım restart attım sonra tekrar etkinleştirme yaptım sonu 66 ile biten kod ile bide slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com yaptım oldu (slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc) yapınca olmuyordu. Teşekkür ederim yardımların için sorun olursa yazabilirim dimi yine.
Estağfurullah, Hocam elbette yaza bilirsin olmasına sevindim. ;)

Iyi forumlar dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhammet çalışkan

hocam uyguladığınız adımları sırayla söyler misiniz?-pek anlamadım da ben-

Top Bottom