Bir şey demedim zaten, Bir şey demek istesem zaten '' Sağ Ol '' Der miyim? sence Kardeşim.Aydınlatmam lazımdı anlamıyordun çünkü.
Tamam.Yeniden başlattım.
Şimdi napabilirimBir şey demedim zaten, Bir şey demek istesem zaten '' Sağ Ol '' Der miyim? sence Kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam.
Yeniden başladıysan eğer o komut zaten otomatik olarak etkinleştirmesi lazım senin bir şey yapmana gerek yok, Lütfen bakar misin.?Şimdi napabilirim
Evet, mobil görünümde imza kısmını göstermiyor maalesef.İmza kısmına bakarsanız sebebini anlarsınız diye düşünüyorum ama görmemişiniz büyük ihtimalle insanlık hali sıkıntı yok. W8.1 güncellemelerinde durduğunu biliyorum ama mecburum yani.
Yok şuan windows etkinleştirilmemiş gözüküyor sağ altta da windows sürüm numarası falan var beyaz yazı ileYeniden başladıysan eğer o komut zaten otomatik olarak etkinleştirmesi lazım senin bir şey yapmana gerek yok, Lütfen bakar misin.?
Slmgr komutları olarak biliniyor bu komutlar aslında, Hocam slmgr -rearm CMD üzerinden yazdıktan sonra ürün anahtarı etkin hale gelmesi lazım yani normal şartlar içinde '' Windows Script Host '' adı ile bilinen bir kod türüYok şuan windows etkinleştirilmemiş gözüküyor sağ altta da windows sürüm numarası falan var beyaz yazı ile
Bu yaptığımız işlem nedir acaba tam olarak ? Bide win8.1 home keyi falan yazsam nolur acaba single language yüklü pcde ama.
ürün anahtarı başarı ile eklendi dedi şimdi popüler konudaki adımları uygulayım mı ?Slmgr komutları olarak biliniyor bu komutlar aslında, Hocam slmgr -rearm CMD üzerinden yazdıktan sonra ürün anahtarı etkin hale gelmesi lazım yani normal şartlar içinde '' Windows Script Host '' adı ile bilinen bir kod türü
Birde son kez şunu dener misin? Lütfen;
Slmgr.vbs –ipk Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
Bu kod olmuyor engellendi yazıyor diğer adımları uygulayınca bende o popüler konudaki silme işlemleri yaptım restart attım sonra tekrar etkinleştirme yaptım sonu 66 ile biten kod ile bide slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com yaptım oldu (slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc) yapınca olmuyordu. Teşekkür ederim yardımların için sorun olursa yazabilirim dimi yine.Slmgr komutları olarak biliniyor bu komutlar aslında, Hocam slmgr -rearm CMD üzerinden yazdıktan sonra ürün anahtarı etkin hale gelmesi lazım yani normal şartlar içinde '' Windows Script Host '' adı ile bilinen bir kod türü
Birde son kez şunu dener misin? Lütfen;
Slmgr.vbs –ipk Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
Estağfurullah, Hocam elbette yaza bilirsin olmasına sevindim.ürün anahtarı başarı ile eklendi dedi şimdi popüler konudaki adımları uygulayım mı ?
Bu kod olmuyor engellendi yazıyor diğer adımları uygulayınca bende o popüler konudaki silme işlemleri yaptım restart attım sonra tekrar etkinleştirme yaptım sonu 66 ile biten kod ile bide slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com yaptım oldu (slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc) yapınca olmuyordu. Teşekkür ederim yardımların için sorun olursa yazabilirim dimi yine.
hocam uyguladığınız adımları sırayla söyler misiniz?-pek anlamadım da ben-ürün anahtarı başarı ile eklendi dedi şimdi popüler konudaki adımları uygulayım mı ?
Bu kod olmuyor engellendi yazıyor diğer adımları uygulayınca bende o popüler konudaki silme işlemleri yaptım restart attım sonra tekrar etkinleştirme yaptım sonu 66 ile biten kod ile bide slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com yaptım oldu (slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc) yapınca olmuyordu. Teşekkür ederim yardımların için sorun olursa yazabilirim dimi yine.