Neler Yeni

Windows Lisans Türünüz Nedir ? 🦠 Virüs Tehlikesi Olabilir ! 🦠

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Benim de nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde valorant hesabım çalınmıştı (maile link gelmiş ve o linkte onaylanmış). O sıralar da Windowsu bu şekilde kullanıyordum acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi? Çünki crack pek kullanmıyordum.

Arkadaşlar bunun asıl sebebi kms falan değil. Siz bilgilerinizi girdikten sonra “parolamı hatırla, diğer girişte şifre sorma” seçeneklerini işqretlediğiniz an bilgisayara yetki vermiş olursunuz. Olası bir sızıntıda direkt bilgisayarınız kopyalandığı için hesaplarınız çalınabilir. Lütfen şifrenizi hatırla seçeneklerini işaretlemeyin. Zamanında steam’in sahibi gaben, ilk guard sistemini tanıtmak amacıyla ismini ve şifresini vermişti ama girebilen kimse olmadı.
Diğer tavsiyem de yerel hesap kullanmanızdan yanadır. Soruları olan varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde valorant hesabım çalınmıştı (maile link gelmiş ve o linkte onaylanmış). O sıralar da Windowsu bu şekilde kullanıyordum acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi? Çünki crack pek kullanmıyordum.
Mail ve valorqnr için şifremi hatırla demiş olabilir misin ? Eğer öyleyse hesaplarına giriş yapmışlardır muhtemelen

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Arkadaşlar bunun asıl sebebi kms falan değil. Siz bilgilerinizi girdikten sonra “parolamı hatırla, diğer girişte şifre sorma” seçeneklerini işqretlediğiniz an bilgisayara yetki vermiş olursunuz. Olası bir sızıntıda direkt bilgisayarınız kopyalandığı için hesaplarınız çalınabilir. Lütfen şifrenizi hatırla seçeneklerini işaretlemeyin. Zamanında steam’in sahibi gaben, ilk guard sistemini tanıtmak amacıyla ismini ve şifresini vermişti ama girebilen kimse olmadı.
Diğer tavsiyem de yerel hesap kullanmanızdan yanadır. Soruları olan varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar.

Mail ve valorqnr için şifremi hatırla demiş olabilir misin ? Eğer öyleyse hesaplarına giriş yapmışlardır muhtemelen
Mail icin evet ama valorant icin sifremi hatirla yapamiyoruz zaten

Aykut D.

80+ Gold
Sen kmspico yüzünden virüs yedin. Kms yüzünden yemedin.

Ayrıca konudaki şurayı okumamışsın bile. Sırf Mesaj kasmak amacı ile açılmış saçma sapan bir konu.
Alıntıyı görüntüle

Açık tutuyorlar çünkü microsoft için artık orjinal windows falan önemli değil. Apple ve linux ile rekabet önemli. Windows'u istediğin gibi crack kullan diyor sana microsoft onun ürününü kullandıkça umursamıyorlar. Asıl para kazanma noktaları OEM üreticilere key satmak ve tabii ki windows içinden bilgi toplayıp bilgi satmak.

Ayrıca bu yöntemi 5 Yıldır kullanıyorum. Sıkıntısını görmedim.
5 6 senedir cmd kms etkinleştirme yapıyorum herhangi virüs yada hesabım patlamadı .
1708584841912.png

Ysuflix

80+ Gold
kafa rahat
Screenshot_1.png

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
222Adsız.png
111111Adsız.png

Windows key almam için site önerisi lütfen. Bilmeden korsan kullanıyorum sanırım.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,845
İsim
.
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar şöyle bir olay var, son zamanlar da Steam hesabından tut birçok hesap bilgileri çalınıyor durduk yere, forumdada bununla ilgili konular açılıyor. Birçoğu crackden oldu diyor ama aynı crackleri indirdim test ettim virüs çıkmadı, korsanı savunmuyom yanlış anlamayın olay şu;

Windows etkinse ayarlardan lisans yerini açın ve yukarda ki fotodaki gibi '' Windows dijital lisans ile etkinleştirildi '' yazması gerekiyor orjinal windowslarda böyledir, ama '' Windows etkinleştirme hizmetiyle etkinleştirildi yazıyorsa KMS sunucusuna bağlısınız demektir. Bunu kontrol edin buraya paylaşın birçok arkadaşımız farkında değil.

Ayrıca şunuda belirtme istiyorum bu kendi düşüncem DA Popüler konu bölümünde Ücretsiz Windows Etkinleştirme konusunun araştırılması gerektiğini düşünüyorum çünkü oradaki kodda KMS ibaresi geçiyor alta fotosunu koyayım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Burada yapıştırılan kod kms diyor bakın yani Kmspiconun CMD versiyonu bu sistem ve 205K kişi bu yöntemi yapmış. Ben KMS kullandığımda 15 yaşımdayken Fidye virüsü yedim komple herşeyi kaybettim pc de sonra gittim orjinal lisans satın aldım, bilinçli kullanıcıysanız virüs yemeniz çok zor.

Son zamanlarda açılan konularda özellikle şu dikkatimi çekti '' Aşırı Titizim Ama Virüs Nasıl Yedim Bilmiyorum '' farklı sebeplerdende olabilir ama her ihtimale karşı bu konunun size faydalı olmasını umuyorum.
Etkinleştirmiyorum kral sıkıntı olyurmu

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş

OEM Lisans: Tek bir bilgisayara bir kere kullanılır ve bir daha başka bir bilgisayara kullanılamaz.
Retail Lisans: Tek bir bilgisayara kullanılır ama farklı bilgisayarlara sınırsız bir şekilde aktarım sağlanabilir. Ama farklı bir bilgisayara aktarım yapıldığı takdirde önceden bu lisansı taşıyan bilgisayar artık etkin olmayacaktır.
Yani şöyle: 2 bilgisayarın olsun ve ikisinde de lisans olmasın. 1 tane Retail lisans aldın ve bilgisayarlardan birini etkinleştirdin. Aynı lisans anahtarı ile diğer bilgisayarını etkinleştirirsen bu kez önceki etkinleştirilen bilgisayar artık etkin olmayacak çünkü Retail anahtar artık en son girdiğin bilgisayara kayıtlı olacak. İstersen anahtarı tekrar ilk bilgisayara girersin ama bu kez yine ikinci bilgisayar anahtarsız kalacak.
Sanki iki kişinin topu birbirine atması gibi bir durum.

1708587420527.png

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam aynısı bende de çıktı, ne oluyor şimdi.
Konuda söylenene göre KMS sunucusuna bağlı olmuş oluyoruz. Güvenlik için dijital bir lisans ile değiştirin diye uyarıyorlar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bu işlemi yaptığımda sunucuya bağlandığımı fark ettiğimde bende şüphelendim ama şuan aktif olarak 3 bilgisayarımdada bu yöntemle etkinleştirdim ve 3-4 yıldır böyle bir sorun yok.

Bir yandan düşününce Kmspico daki gibi bir uygulama exe vs. ile bir şey çalıştırmadığımız için bağlandığımız sunucudan bizim bilgisayarlarımıza erişebilirlermi bu çok mantıklı gelmedi bana. Araştırmak lazım bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,277
Üyeler
160,514
Son üye
Atheos