Arama sonuçları: *

• Users: Sheader
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sheader

Windows 11'e geçmeli mi ?

Olabilir teknoloji bu şans işi bende stabil çalışmaz sende çalışır :) ama 10 a çekicem geri
  2. Sheader

Home
  3. Sheader

Ben Windows 11 den memnun değilim elimde HP omen 15 5600h 3060 var birçok bug ile karşılaştım arda bir mavi ekran veriyor ama Windows 10 da böyle bir problemim yoktu ayrıca win10 a göre bir miktar daha düşük fps alıyorum mesela bf1 de 10-20fps kadar daha düşük alıyorum cs de arada 170 e düştüğü...
  4. Sheader

Bluetooth Kulaklık için Bilgisayar Pin istiyor

Laptop da haylou t15 kullanıyorum hiç böyle bişeye denk gelmedim çok şaşırdım
  5. Sheader

Bluetooth Kulaklık için Bilgisayar Pin istiyor

Nasıl pin pin dediğin şey kod şifre mi
  6. Sheader

WİN 11 SİZCE GEÇİLİR Mİ?

Arayüz vs güzelde win10 da oyunlarda daha çok fps alıyordum ayrıca arada bir görev çubuğu buga giriyor Sistem: omen 15 3060
  7. Sheader

cmd de bişey tamamlanırken oyun oynarsam bişey olrumu

cmd de bilgisayara bişetler yapıyorum ama cok yavaş ilerliyor oyun oynasam bişey olrumu
  8. Sheader

uygulamalar tam ekranda çalısmıyor

bugun cs oynamak ıcın oyunu calıstırdım 10 saat once saglıklı sekılde calısan oyun sımdı ekrana gelmıyor görev cubuugna dusuyor ses falan gelıyor ama oyun ekrana gelmıyor baska oyunda denedım gene aynısı olsu assagıda kaldı oyunu ekrana alamıyorum bır turlu cıhazım hp omen 15 ekran kartı 3060...
  9. Sheader

Windows 11 kullanmalı mıyım

Laptopumu format attım ve 11 kurmak zorunda kaldım önerir misiniz 11i yoksa 10 a çekmeli miyim
  10. Sheader

bu kodlar ne işe yarar

pc ye bir zararı yoktur yani dimi
  11. Sheader

bu kodlar ne işe yarar

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ konudaki slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc slmgr.vbs /ato kodları ne işe yarar ben orda verdiği kodlardan bana uygun olanı cmd ye yazdım etkinleştir yazısı kalktı bunları henuz yazmadım bunlar ne işe yarar
  12. Sheader

PC Olmadan Flash Belleğe Windows 10 Yüklemek

Ben yandaki kirtasiyeden usbye kurmasını rica ettim hallettiler öyle bişey deneyebilirsun
  13. Sheader

Hangi Windows u kurmam lazım

Freedos laptopta winwods kuruyorum hangi windoesu kurmam lazım bide Windows için SSD den ne kadar yer ayirmam lazım
  14. Sheader

Kendime Windows USB si nereden bulabilirim

İntenet cafe nin interneti iyi oysaki neden böyle oldu anlamadjm
  15. Sheader

Evet eminim 1660943399 Teşekkürler yakında olacağımızı sanmıyorum 1660943476 Biri var ona soriyim yardımcı olursa
  16. Sheader

freedos bir laptop aldım bugün internet cafede USB ye Windows kurmayı denedim de 2 saat sonunda daha %10 bile olmamıştı evde başka bilgisayar yok uzun sürecek bu işlem başka nereden bulabilirim bunu bilgisayarcilara vermek istemiyorum ne yapayım ?
  17. Sheader

USB ye win11 kurulumu

Hocam bu çok yavaş oluyor ya internet iyi hızlı olması lazım degilmi
  18. Sheader

USB ye win11 kurulumu

Tamamdır teşekkür ederim 1660930820 Hocam ama burda başlamak için öncelikle win11 yüklemek üzere bir lisanasa veya win11 yükseltmesi ne uygun bir win10 cihaza sahip olmasın gerekiyor diyor benim laptop freedos sorun olurmu
  19. Sheader

USB ye win11 kurulumu

Teknopatin videosunda win11 ISO indirmek gerektiğini ve ordan rufus ile yazmamız gerektiğini söyledi ama onların yönlendirdigi ISO 5gb ve bu kadar vaktim yok internet cafede yapıyorum onun yerine fotoğrafaki micorsfotun sitesinden indirip rufus ile yazabilirimiyim? 1660930313 Burdan
  20. Sheader

Sizce Windows 10 mu 11 mi

Başlıkdaki gibi nedeneiyle açıklar mısınız ?
Top Bottom