Sheader
80+ Silver
Dahası
HomeHangisi pro mu home mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun yaşadığınız Windows 11 Pro mu home miydi
HomeHangisi pro mu home mi
İlginç bende çıktığından beri Windows 11 Home kullanıyorum(ryzen 3600 ve 3060 ile)hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece ilk başlarda PC açılırken kasma oluyordu hafif onuda bios güncellemeleri sonrası çözmüştümBen Windows 11 den memnun değilim elimde HP omen 15 5600h 3060 var birçok bug ile karşılaştım arda bir mavi ekran veriyor ama Windows 10 da böyle bir problemim yoktu ayrıca win10 a göre bir miktar daha düşük fps alıyorum mesela bf1 de 10-20fps kadar daha düşük alıyorum cs de arada 170 e düştüğü oluyor o yüzden ben önermiyorum
Ben hep Home kullandım ve kullanıyorumHangisi pro mu home mi
ben 1 ay kadar win 11 pro kullandım csgo dahil bir çok oyun oynadım win 10 ile arasında bi fark yoktuBen Windows 11 den memnun değilim elimde HP omen 15 5600h 3060 var birçok bug ile karşılaştım arda bir mavi ekran veriyor ama Windows 10 da böyle bir problemim yoktu ayrıca win10 a göre bir miktar daha düşük fps alıyorum mesela bf1 de 10-20fps kadar daha düşük alıyorum cs de arada 170 e düştüğü oluyor o yüzden ben önermiyorum
Olabilir teknoloji bu şans işi bende stabil çalışmaz sende çalışır ama 10 a çekicem geriİlginç bende çıktığından beri Windows 11 Home kullanıyorum(ryzen 3600 ve 3060 ile)hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece ilk başlarda PC açılırken kasma oluyordu hafif onuda bios güncellemeleri sonrası çözmüştüm
Ben hep Home kullandım ve kullanıyorum
Olabilir teknoloji bu şans işi bende stabil çalışmaz sende çalışır ama 10 b
Tabi şans işi orası öyle her parça aynı değil ancak bir arkadaşımın 1650 Asus rog laptobu var onda bir sorun olmamıştı tabi fpsleri hiç karşılaştırmadımOlabilir teknoloji bu şans işi bende stabil çalışmaz sende çalışır ama 10 a çekicem geri
ben uzun bir süredir win11 kullanmaktayım ve gayet de memnunum bir eksikliğini görmedim açıkçası
Win 11 home mi pro mu önerirsiniz?Tabi şans işi orası öyle her parça aynı değil ancak bir arkadaşımın 1650 Asus rog laptobu var onda bir sorun olmamıştı tabi fpsleri hiç karşılaştırmadım
bende pro var dostum, çok da bir fark yok ya kur gitsin takılma fazlaWin 11 home mi pro mu önerirsiniz?
Ben windows 11'den 10'a geri döndüm sadece tasarımını bırakmam beni üzdürdü yoksa hız ve stabil konusunda bence windows 10 daha iyi ben windows 11'i stabil görmüyorum ram tüketimi vb windows 10 desteği bitene kadar bence kalabiliriz gibi.İmzamdaki sistem ocak ayında elime ulaştığında içerisinde windows 11 yüklüydü. Bir süre kullandım kardeşim saolsun virüs bulaştırdığı için format atmam gerekti formatladım microsoft sitesinden aldığım win 11'e güncelledim ve geforce experience çalışmamaya başladı, driverları güncelleyemez oldum garip bir şekilde. Kızdım ve yine microsofttan aldığım win 10 pro sürümünü yükledim. Sizce şu anki windowsun içinden win 11 yükseltmesine izin vermeli miyim ? daha güncel olması cezbediyor beni ayrıca virüs bulaşana kadar kullandığım süre zarfında sıkıntısızdı ve hoşuma gitmişti.