Neler Yeni

Windows 11'e geçmeli mi ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
İmzamdaki sistem ocak ayında elime ulaştığında içerisinde windows 11 yüklüydü. Bir süre kullandım kardeşim saolsun virüs bulaştırdığı için format atmam gerekti formatladım microsoft sitesinden aldığım win 11'e güncelledim ve geforce experience çalışmamaya başladı, driverları güncelleyemez oldum garip bir şekilde. Kızdım ve yine microsofttan aldığım win 10 pro sürümünü yükledim. Sizce şu anki windowsun içinden win 11 yükseltmesine izin vermeli miyim ? daha güncel olması cezbediyor beni ayrıca virüs bulaşana kadar kullandığım süre zarfında sıkıntısızdı ve hoşuma gitmişti.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
İmzamdaki sistem ocak ayında elime ulaştığında içerisinde windows 11 yüklüydü. Bir süre kullandım kardeşim saolsun virüs bulaştırdığı için format atmam gerekti formatladım microsoft sitesinden aldığım win 11'e güncelledim ve geforce experience çalışmamaya başladı, driverları güncelleyemez oldum garip bir şekilde. Kızdım ve yine microsofttan aldığım win 10 pro sürümünü yükledim. Sizce şu anki windowsun içinden win 11 yükseltmesine izin vermeli miyim ? daha güncel olması cezbediyor beni ayrıca virüs bulaşana kadar kullandığım süre zarfında sıkıntısızdı ve hoşuma gitmişti.
Sorun yaşadığınız Windows 11 Pro mu home miydi?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yaşadığınız Windows 11 Pro mu home miydi?
pro versiyonuydu hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun yaşamamın sebebi benden kaynaklı donanım veya yazılımda bi sorun yok

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
pro versiyonuydu hocam.
Genel olarak sorun oluyor pro daha fazla ek olduğu için. Win 11 home kurdum laptopu ma ve sistemime sorunsuz çalışıyor. Home çoğu konuda daha iyi diyebilirim çünkü standart oyun ve video izleyenler için ideal. Windows yükleme muhabbeti de hocam şudur, Windows Apple mantığı ile çalışıyor. Yeni bir işletim sistemi çıkarınca öncekini düşürüyor, elini çekiyor genellikle. Win 11de de aynısını yapıyor. Bence win 11 home kurun rahatınıza bakın.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Valla zamanında win 10 kurarken de pro ile home arasında kalıp yıllardır pro kullandığım için yine ordan devam edeyim mantığıyla kurmuştum. Sanırım bu sefer de home deneyebilirim ama şimdi baktım win update bölümünde win 11'e güncelleyin işte pcnizi kontrol edelim vs. tarzında bi seçenek çıkmıyor

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Valla zamanında win 10 kurarken de pro ile home arasında kalıp yıllardır pro kullandığım için yine ordan devam edeyim mantığıyla kurmuştum. Sanırım bu sefer de home deneyebilirim ama şimdi baktım win update bölümünde win 11'e güncelleyin işte pcnizi kontrol edelim vs. tarzında bi seçenek çıkmıyor
Şuan stabil se keyfinize bakın hocam

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan
Aynı sorunlar benim de
Bir keresinde benim de başıma Windows ile ilgili sorunlar gelmişti bende 10 dan 11 e güncellemiştim.Donmalar kasmalar vs.Temiz kurulumla USB den direk olarak 11 yükledim sorun kalmadı kesinlikle direk USB ile 11 yüklemelisiniz ne kadar fark edeceğini göreceksiniz.Ayrıca ben genelde format atarken interneti kesiyorum Windows kafasına göre ekran kartı driveri yükleyip çakışmasın diye,ekran kartı driverini kurup öyle interneti takıyorum.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Aynı sorunlar benim de

Bir keresinde benim de başıma Windows ile ilgili sorunlar gelmişti bende 10 dan 11 e güncellemiştim.Donmalar kasmalar vs.Temiz kurulumla USB den direk olarak 11 yükledim sorun kalmadı kesinlikle direk USB ile 11 yüklemelisiniz ne kadar fark edeceğini göreceksiniz.Ayrıca ben genelde format atarken interneti kesiyorum Windows kafasına göre ekran kartı driveri yükleyip çakışmasın diye,ekran kartı driverini kurup öyle interneti takıyorum.
USB ile yüklersem ya windows.old klasörü ile uğraşırım her şeyin baştan kurulumunu yapmam gerekir ya da en temizi biçimlendirmem gerekir onu yapmak istemediğim için update üzerinden güncellerim güncellersem

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan
USB ile yüklersem ya windows.old klasörü ile uğraşırım her şeyin baştan kurulumunu yapmam gerekir ya da en temizi biçimlendirmem gerekir onu yapmak istemediğim için update üzerinden güncellerim güncellersem
En temizi yedeklerinizi alıp sil baştan 11 yüklemek ama biraz uzun iş doğru.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ben Windows 11 den memnun değilim elimde HP omen 15 5600h 3060 var birçok bug ile karşılaştım arda bir mavi ekran veriyor ama Windows 10 da böyle bir problemim yoktu ayrıca win10 a göre bir miktar daha düşük fps alıyorum mesela bf1 de 10-20fps kadar daha düşük alıyorum cs de arada 170 e düştüğü oluyor o yüzden ben önermiyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
En temizi yedeklerinizi alıp sil baştan 11 yüklemek ama biraz uzun iş doğru.
Hangisi pro mu home mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Windows 11 den memnun değilim elimde HP omen 15 5600h 3060 var birçok bug ile karşılaştım arda bir mavi ekran veriyor ama Windows 10 da böyle bir problemim yoktu ayrıca win10 a göre bir miktar daha düşük fps alıyorum mesela bf1 de 10-20fps kadar daha düşük alıyorum cs de arada 170 e düştüğü oluyor o yüzden ben önermiyorum
Sorun yaşadığınız Windows 11 Pro mu home miydi

Top Bottom