Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

SQL SERVER 2022 KURULURKEN DECİMAL HATASI ALMAK

Evet cmd. Modül yok sende. Sıfır temiz kurulum yap SQL için.
  2. SorryImSoBussy

SQL SERVER 2022 KURULURKEN DECİMAL HATASI ALMAK

W11 de böyle sorunlar çıkıyor bazen. W terminali admin hesabıyla çalıştır ve aşağıdaki dizini yapıştırıp enterla. Çözülmüş olması gerekiyor. REG ADD "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\stornvme\Parameters\Device" /v "ForcedPhysicalSectorSizeInBytes" /t REG_MULTI_SZ /d "* 4095" /f
  3. SorryImSoBussy

Programımı Test Edermisiniz?

Desteklenen formatlar nedir? Birde ben bir filmi indirip içine upload falan mı etmeliyim? Yoksa yürütme şansım var mı? Eğer indireceksem neden bu uygulamayı kullanmalıyım?
  4. SorryImSoBussy

Programımı Test Edermisiniz?

Vlc den farkı nedir?
  5. SorryImSoBussy

Hwid ban kaldırma yardım

Spoofer kullanabilirsin ama çalışanını bulmak zor.
  6. SorryImSoBussy

kms li windows 10 windows 11 e yükseltilir mi

Evet, yükseltilebilir. Sorun olmaz.
  7. SorryImSoBussy

Flashla mı Format Yoksa Sıfırlama mı?

Sıfırlama herşeyi silmiyor. Bir dosya içerisinde roolback yapabilirsin diye tüm bilgileri tutuyor. Sıfırlama yaptıktan sonra C diskinde Old Windows isminde bir dosya görürsün. İşte o dosyanın içinde, sıfırlama öncesi bilgisayarında bulunan veriler yer alıyor. Kısaca sen yeni bir Windows görsen...
  8. SorryImSoBussy

Flashla mı Format Yoksa Sıfırlama mı?

Format dediğimiz şey sıfırdan imaj yüklemektir. Sıfırlama işlemi format değildir. O yüzden sıfırdan kurulum yapmalısın.
  9. SorryImSoBussy

Kmspico çığlık sesi

Kurumsal yerlere öyle keyler yüklenmez. Yanlış yönlendirme. Doğru olanı yapsınlar. Ev kullanıcı değil bunlar.
  10. SorryImSoBussy

Bilgisayarım Windows 10 Kaldırır mı?

Dostum minimum sistem gereksinimi 2 gb yazsa da 2 gb olunca yüklenir mi demek istiyorsun? Kullanıcı win 10'nu kullanmak için en az 8 GB ram'e sahip olmalı. Sen bir VM oluştur kur bakalım kurup çalıştırabilir misin? Rica ediyorum... 2GB yazsa da günümüzde minimum gereksinim 8GB'dır w10 için...
  11. SorryImSoBussy

Kalan 2 gb ile de arşa çıkarsın. Tabii kalırsa... İşin UX tarafını da düşünün. Min req sadece çalışması için gereken gereksinimlerdir. Rahat çalışması için değil!
  12. SorryImSoBussy

Yanlış bilgi. Hdd ağır çalıştığı için yavaş çalışıyor bilgisayar. Onun dışında bir etkisi yok. 1684748631 10 için minimum 8 GB ram lazım. Bu sistem için 7 öneririm.
  13. SorryImSoBussy

Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirdiği bir uygulama yok

Hocam regedit e virüs bulaştırmışsın. Tek çözümü format. Daha önce bende yaşamıştım bir iki kere
  14. SorryImSoBussy

parolayı kaldırmak istiyorum ama yapılmıyor

Hesap ayarlarından parola ve güvenlik tarzı bir şey olacak. Orada pin oluşturmaya gir. Sonra orayı boş bırakarak devam et. Girişte sana şifre sormayacak.
  15. SorryImSoBussy

parolayı kaldırmak istiyorum ama yapılmıyor

İşletim sistemi nedir? Parolanın sahibi olan hesaptan mı giriş sağlıyorsun?
  16. SorryImSoBussy

Windows 11 Pro OEM key aldım ama sorgulatınca Windows 10 Pro gözüküyor

Windows 10 kodunu 11 e geçiş yapmışlardır. Tam olarak mantığını bilmiyorum fakat şunu biliyorum. Şu anda Windows 10 diye satılan birçok ucuz key aslında Windows 7 key'i. Zamanında Microsoft Windows 7 keylerini Windows 10'a da kullanabilmeyi sağlamıştı. Çöplerden bulunan tüm eski Windows 7...
  17. SorryImSoBussy

Windows 11 Güncelleme Sonrası Klasörler Kayboldu Nasıl Geri Getirebilirim?

Yeni gelen Bi özellik vardı. Dosyaları sekmeli şekilde açabiliyorsunuz. Sanırım onunla ilgili bir durum.
  18. SorryImSoBussy

Yapışkan tuşlar sormasını nasıl kapatabilirim?

Yazıyor ya işte pop-up'ta.
  19. SorryImSoBussy

birden fazla windows içeren formak flashı hazırlama

İSO dosyasına sağ tık diske bağla, Diske gir içindeki dosyaları flasha kopyala. Her imaj için bunu yap. Setupları çalıştırdığı da sihirbaz gelecek karşına zaten.
  20. SorryImSoBussy

Yazıcı Bağlanmasına Rağmen Çıktı Almıyor

OS nedir?
Top Bottom