hihihiha 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1,319 7 Eylül 2022 #1 Minecraft oynarken shift basınca bu çıkıyor oyundan atıp bunu sormasını nasıl engelleyebilirim?
SorryImSoBussy 80+ Silver Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 3,247 En İyi Cevap 9 Dahası Reaksiyon skoru 1,986 İsim HBE 7 Eylül 2022 #2 hihihiha yazmış: Alıntıyı görüntüle Minecraft oynarken shift basınca bu çıkıyor oyundan atıp bunu sormasını nasıl engelleyebilirim? Devamı için tıklayın... Yazıyor ya işte pop-up'ta. Upvote 0 Downvote
hihihiha yazmış: Alıntıyı görüntüle Minecraft oynarken shift basınca bu çıkıyor oyundan atıp bunu sormasını nasıl engelleyebilirim? Devamı için tıklayın... Yazıyor ya işte pop-up'ta.
Grythor 80+ Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 330 Dahası Reaksiyon skoru 136 Konum İstanbul İsim Emrullah AKTAŞ 7 Eylül 2022 #3 Bilgisayarınızın Başlat veya Metro menüsünden Denetim Masası’na erişin. Denetim Masası üzerinden Erişim Kolaylığı> Erişim Kolaylığı Merkezi > Klavye kullanımını kolaylaştır adımlarını takip edin. “Yapışkan Tuşları Etkinleştir” seçeneğinin kutucuğunda yer alan tik işaretini kaldırın. Uygula ve daha sonra Tamam seçeneğine basarak değişikliği onaylayın. Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/yapiskan-...ro menüsünden,yer alan tik işaretini kaldırın. Upvote 0 Downvote
Bilgisayarınızın Başlat veya Metro menüsünden Denetim Masası’na erişin. Denetim Masası üzerinden Erişim Kolaylığı> Erişim Kolaylığı Merkezi > Klavye kullanımını kolaylaştır adımlarını takip edin. “Yapışkan Tuşları Etkinleştir” seçeneğinin kutucuğunda yer alan tik işaretini kaldırın. Uygula ve daha sonra Tamam seçeneğine basarak değişikliği onaylayın. Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/yapiskan-...ro menüsünden,yer alan tik işaretini kaldırın.
misty rosetta 80+ Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 34 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 10 Yaş 18 Konum Neon'un yanı İsim Misty Rosetta İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları, Monitör, Mouse / Mousepad, Klavye, Toplama Bilgisayar Tavsiye, Valorant 7 Eylül 2022 #4 Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
hihihiha 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1,319 7 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 SorryImSoBussy yazmış: Yazıyor ya işte pop-up'ta. Devamı için tıklayın... Farketmemişim Upvote 0 Downvote