Neler Yeni

Flashla mı Format Yoksa Sıfırlama mı?

Reindi

80+ Silver
Hangisini önerirsiniz? format atacağımda bilgisayara flashla mı yoksa sıfırlama mı?

Rooty01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes K
Flash'a güzel bir Windows 10 İSO'su yazdır NTFS Rufus'la. Sonrasında BIOS'ta Flash'ı seç başlat direk. Sıfırlama falan ne uğraşıcan.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flash'a güzel bir Windows 10 İSO'su yazdır NTFS Rufus'la. Sonrasında BIOS'ta Flash'ı seç başlat direk. Sıfırlama falan ne uğraşıcan.
yaptım bir de macun değiştireyim dedim pinlere macun falan sürüldü hiç ellemeden taktım çalışıyor bir şey şuanlık bir şey olur mu? diş fırçasıyla falan sildim baya yumuşak diş fırçamda çöp oldu

Rooty01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes K
İşlemcinin altına kaçmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum. Çok kişi yaşamış forumda. Sildiysen bi sıkıntı olmaz çoğu kişi yaşıyor aynı sorunu zaten endişelenme.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hangisini önerirsiniz? format atacağımda bilgisayara flashla mı yoksa sıfırlama mı?
Format dediğimiz şey sıfırdan imaj yüklemektir. Sıfırlama işlemi format değildir.

O yüzden sıfırdan kurulum yapmalısın.

Reindi

80+ Silver
İşlemcinin altına kaçmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum. Çok kişi yaşamış forumda. Sildiysen bi sıkıntı olmaz çoğu kişi yaşıyor aynı sorunu zaten endişelenme.
wraith prism var bi çıkardım hep köşelerine felan sürülmüş temizliyeyim dedim pinlerin uçlarına sürüldü şuan bir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format dediğimiz şey sıfırdan imaj yüklemektir. Sıfırlama işlemi format değildir.

O yüzden sıfırdan kurulum yapmalısın.
sıfırlama ne işe yarıyor? kaldırmıyor mu her şeyi ben yine bildiğim yoldan format attım içim rahat

+ olarak zaten macun iletken bir şey değil ki biraz içim sıkılır gibi oldu ondan sonra amaaan alırım yenisini bozulursa dedim taktım çalıştı sıkıntı yok

Rooty01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes K
wraith prism var bi çıkardım hep köşelerine felan sürülmüş temizliyeyim dedim pinlerin uçlarına sürüldü şuan bir sıkıntı yok

sıfırlama ne işe yarıyor? kaldırmıyor mu her şeyi ben yine bildiğim yoldan format attım içim rahat
Hocam bildiğinden şaşmıyacan ya zaten. Ben bilmediğim markanın tavuğunu alıp zehirlendiğimi bilirim. 😂

Reindi

80+ Silver
fanın içini temizleyecektim oda kaldı neyse daha sonra artık

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Sıfırlama herşeyi silmiyor. Bir dosya içerisinde roolback yapabilirsin diye tüm bilgileri tutuyor. Sıfırlama yaptıktan sonra C diskinde Old Windows isminde bir dosya görürsün. İşte o dosyanın içinde, sıfırlama öncesi bilgisayarında bulunan veriler yer alıyor.

Kısaca sen yeni bir Windows görsen de, kişiselleştirmeleri falan siliyor. Dosyalar duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,022
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom