yaptım bir de macun değiştireyim dedim pinlere macun falan sürüldü hiç ellemeden taktım çalışıyor bir şey şuanlık bir şey olur mu? diş fırçasıyla falan sildim baya yumuşak diş fırçamda çöp olduFlash'a güzel bir Windows 10 İSO'su yazdır NTFS Rufus'la. Sonrasında BIOS'ta Flash'ı seç başlat direk. Sıfırlama falan ne uğraşıcan.
Format dediğimiz şey sıfırdan imaj yüklemektir. Sıfırlama işlemi format değildir.Hangisini önerirsiniz? format atacağımda bilgisayara flashla mı yoksa sıfırlama mı?
wraith prism var bi çıkardım hep köşelerine felan sürülmüş temizliyeyim dedim pinlerin uçlarına sürüldü şuan bir sıkıntı yokİşlemcinin altına kaçmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum. Çok kişi yaşamış forumda. Sildiysen bi sıkıntı olmaz çoğu kişi yaşıyor aynı sorunu zaten endişelenme.
sıfırlama ne işe yarıyor? kaldırmıyor mu her şeyi ben yine bildiğim yoldan format attım içim rahatFormat dediğimiz şey sıfırdan imaj yüklemektir. Sıfırlama işlemi format değildir.
O yüzden sıfırdan kurulum yapmalısın.
Hocam bildiğinden şaşmıyacan ya zaten. Ben bilmediğim markanın tavuğunu alıp zehirlendiğimi bilirim.wraith prism var bi çıkardım hep köşelerine felan sürülmüş temizliyeyim dedim pinlerin uçlarına sürüldü şuan bir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfırlama ne işe yarıyor? kaldırmıyor mu her şeyi ben yine bildiğim yoldan format attım içim rahat
Sıfırlama herşeyi silmiyor. Bir dosya içerisinde roolback yapabilirsin diye tüm bilgileri tutuyor. Sıfırlama yaptıktan sonra C diskinde Old Windows isminde bir dosya görürsün. İşte o dosyanın içinde, sıfırlama öncesi bilgisayarında bulunan veriler yer alıyor.sıfırlama ne işe yarıyor? kaldırmıyor mu her şeyi ben yine bildiğim yoldan format attım içim rahat