Arama sonuçları: *

1. W

Windows 10/11 Home key önerisi

PintiPin diye bir site vardi su an fiyatlari nasildir bilmem ama zamaninda oradan almistim destegi de gayet iyidi sorunsuz bir sekilde kullanmistim.
  2. W

Windows 11 OEM Key Yasalmı

evet etkinlestirme yapiyor fakat yasal degil ama bi lisansa o kadar para vermekte sacma
  3. W

R5 1600 AF sistem için Windows önerisi

Bence windows 10 kurun.
  4. W

Wibdows 10 dan anlayan yardım etsin.

16 da yetiyor 16 ile attım daha geçen.
  5. W

AppData klasörüne girerken "Bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz?" hatası

Arkadaşlar Windows+r yapıp oraya %appdata% yazınca bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz diye bir yazı geliyor ve oradaki seçeneklerin hiçbiri bunu açamıyor. Eskiden böyle bir şey olmuyordu sebebini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  6. W

Windows ucuz key önerisi

Arkadaşlar açıkçası bende orijinal anahtar almak isterim fakat o kadar bütçem yok malesef onun yerine 20 30 TL'ye satılan keylerden almaya karar verdim olabilecek en ucuz ve güvenli bir key varmıdır?
  7. W

Ucuza windows key alındığında ne olur?

Pardon sanırım sıkıntıların var eski mesajlardan da anlaşıldığı üzere.İstersen ailene bilgi verebilirim psikolojik rahatsızlığın var diye yani sen demeye utanıyorsan ben diyebilirim.
  8. W

Daha nazik bir şekilde cevap verebilirdin.Burda soru soruyoruz ayrıca anaokulu terksin sanırım çok güzel yazıyorsun.
  9. W

Tamamdır teşekkürler herkese sayenizde bilgilendim.:)
  10. W

Peki diyelim ki çakma key çıktı ve windows kitlendi,eğer windows kitlenirse dosya tarzı şeylere ne olur?
  11. W

Arkadaşlar diyelim ki ben 30 TL ye OEM bir key aldım bu ileride sorun çıkartırsa ne olur,yani ne gibi sorunlar olur?
Geri