8 aydır kullanıyorum sorun yaşamadımArkadaşlar diyelim ki ben 30 TL ye OEM bir key aldım bu ileride sorun çıkartırsa ne olur,yani ne gibi sorunlar olur?
Peki diyelim ki çakma key çıktı ve windows kitlendi,eğer windows kitlenirse dosya tarzı şeylere ne olur?8 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım
windows nasıl kitlensin hocamPeki diyelim ki çakma key çıktı ve windows kitlendi,eğer windows kitlenirse dosya tarzı şeylere ne olur?
Hiçbir sorun olmaz aldığın key en fazla olacak şey verdikleri key çalışmaz veya aradan belli süre geçer key geçerliliğini yitirir.Arkadaşlar diyelim ki ben 30 TL ye OEM bir key aldım bu ileride sorun çıkartırsa ne olur,yani ne gibi sorunlar olur?
30 TL'ye aldığın key oem olduğunu zannetmiyorumArkadaşlar diyelim ki ben 30 TL ye OEM bir key aldım bu ileride sorun çıkartırsa ne olur,yani ne gibi sorunlar olur?
Daha nazik bir şekilde cevap verebilirdin.Burda soru soruyoruz ayrıca anaokulu terksin sanırım çok güzel yazıyorsun.pc çöker. nasıl soru bunlar. bir şey olmaz.
Takma forumdaki toxcilerden biriDaha nazik bir şekilde cevap verebilirdin.Burda soru soruyoruz ayrıca anaokulu terksin sanırım çok güzel yazıyorsun.