Ucuza windows key alındığında ne olur?

Uygunsuz dil
maşallah korsana karşı olan herkes öneriyor bi sıkıntı olmaz diye, oyuna gelince emek hırsızlığı yapmayın diyorlar :D palyaçolar

Hadi kardeşim uzaaaaa hadi işine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az beyin kullansan zaten fark edersin olayı boş boş soru soruyorsun kafasız.
Bilmediği bir şey hakkında konu açmış karı kız konusu açmasından iyidir

Hadi kardeşim uzaaaaa hadi işine

az beyin kullansan zaten fark edersin olayı boş boş soru soruyorsun kafasız.
Pardon sanırım sıkıntıların var eski mesajlardan da anlaşıldığı üzere.İstersen ailene bilgi verebilirim psikolojik rahatsızlığın var diye yani sen demeye utanıyorsan ben diyebilirim.

beyler banada atsanıza oem key linki soldaki windows'u etkinleştir yazısı sinirimi bozuyo

maşallah korsana karşı olan herkes öneriyor bi sıkıntı olmaz diye, oyuna gelince emek hırsızlığı yapmayın diyorlar :D palyaçolar
korsan değil windows lisansı bankalar gibi şirketlerin aldığı ve birden fazla bilgisayarda kullanılabiliyor diye biliyorum bu lisans da 700tl biz kişisel bilgisayar için oem key alıyoruz sırf windows'u etkinleştir yazısı gitsin diye 700tl vermeye değmez windows ücretsiz kullanım sağlıyor zaten sadece solda windows'u etkinleştir yazısı ve bazı özelliklerden mahrum kalıyorsun görev çubuğunun rengini değiştirmek gibi basit şeyler onlarda

Arkadaşlar diyelim ki ben 30 TL ye OEM bir key aldım bu ileride sorun çıkartırsa ne olur,yani ne gibi sorunlar olur?
şunu aklından hiç bi zaman çıkarma dostum bir şey pahalı diye iyi olcak diye kaide yok bunu unutma.

Hwidgen Kullan Ömür Boyu Mail Adresini Lisansla.
Uğraşma Bunlarla.

Eğer elinizde Windows 7 keyi varsa onu da 10'da kullanabilirsiniz. :)
Bende Windows 7 starter keyi vardı o keyi kullanarak 10'u etkinleştirdim hiçbir sıkıntı yok şu anda.

CMD'den etkinleştirme yapabilirsiniz.

Geri