Neler Yeni

Windows 11 OEM Key Yasalmı

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Arkadaşlar OEM Key satın almak yasal mıdır

Windowsun fiyatı 5000 küsürat lira olmuş maalesef onu alabilicek bir durumum yok internette 10-20 liraya satılan OEM keyler var gerçekten etkinleştirme yapıldığı söyleniyor Microsoftun buna izni varmı ben şimdi para versem oraya o para Microsofta da gitmiş oluyor mu satın almak yasal mı buna izin varmı emek hırsızlığı yapmak istemem ama aşırı pahalı geliyor bana

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
emek hırsızlığı yapmak istemem diyip 20tl ye lisans alıyorsun biraz öyle düşün bu lisanslar genelde bazı bilgisayarlardan alınmış lisanslar oluyor daha doğrusu çalınmış ama uzun süre kulaniyon mu kulaniyon

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emek hırsızlığı yapmak istemem diyip 20tl ye lisans alıyorsun biraz öyle düşün bu lisanslar genelde bazı bilgisayarlardan alınmış lisanslar oluyor daha doğrusu çalınmış ama uzun süre kulaniyon mu kulaniyon
Hocam bende istemiyorum keşke şu yazı olmasa yada tr fiyatlandırması biraz daha düşük olsa globalle aynı mı fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende istemiyorum keşke şu yazı olmasa yada tr fiyatlandırması biraz daha düşük olsa globalle aynı mı fiyatı
Yani 5000 lira imkan yok verilmez home de 3 bin onuda imkansız yani almam öyle diyim

Yani direk millet cmdden yapıyor da ben öyle hiç yapamam

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Yani 5000 lira imkan yok verilmez home de 3 bin onuda imkansız yani almam öyle diyim
Amerika’da galiba 200 dolardı bide zaten gidip o kadar paralar verme ben zamanında pc alırken gidip 1000tl para verdim lisansa baya bi üzülmüştüm enayilik yaptığıma gidip 50tlye alırdım

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Hocam evde iki sistem var birini 2 aydır diğerini yaklaşık 6 aydır oem keyle kullanıyorum hiç
bir problem yaşamadım gelen tüm güncellemleride alıyor şahsen gidip 100k ye pc toplasam bile gidipte windowsa 5k vermem :)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar OEM Key satın almak yasal mıdır

Windowsun fiyatı 5000 küsürat lira olmuş maalesef onu alabilicek bir durumum yok internette 10-20 liraya satılan OEM keyler var gerçekten etkinleştirme yapıldığı söyleniyor Microsoftun buna izni varmı ben şimdi para versem oraya o para Microsofta da gitmiş oluyor mu satın almak yasal mı buna izin varmı emek hırsızlığı yapmak istemem ama aşırı pahalı geliyor bana
evet etkinlestirme yapiyor fakat yasal degil ama bi lisansa o kadar para vermekte sacma

xTURANN

80+ Silver
Emek Hırsızlığını İstemesen de Bir Şekilde Yapıyorsun Günlük Hayatta. Copy Paste Bile Belki Buna Dahil Olabilir.

Bende FreeDOS Laptop Aldım, Yarın Elimde Olacak. Muhtemelen Şuan ki PC'de Olan Key'i yazıcam veya 20 - 50 TL'ye key Alıcam. Vicdanım sızlayacak mı, uykularım kaçacak mı asla. TR Kısmını Geçtim, Yusufx'in dediği Amerika'da 200 Dolar Muhabbeti Gerçekse Onlar bile Kaçak Kullanıyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
al gitsin ben aldım 30tl ye 1 yıldır sorunsuz.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam evde iki sistem var birini 2 aydır diğerini yaklaşık 6 aydır oem keyle kullanıyorum hiç
bir problem yaşamadım gelen tüm güncellemleride alıyor şahsen gidip 100k ye pc toplasam bile gidipte windowsa 5k vermem :)
Yani benim önemsediğim güvenli mi falan değil adamların hakkına girersem sıkıntı

Amerika’da galiba 200 dolardı bide zaten gidip o kadar paralar verme ben zamanında pc alırken gidip 1000tl para verdim lisansa baya bi üzülmüştüm enayilik yaptığıma gidip 50tlye alırdım
Bunları orjinal olarak şirketler falan alıyordur yayıncılar falanda belki

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yani benim önemsediğim güvenli mi falan değil adamların hakkına girersem sıkıntı

Bunları orjinal olarak şirketler falan alıyordur yayıncılar falanda belki
200dolara alıp sana 20tlye satmazlar onu lisans orijinal oluyor zatende ama gidip direk Microsoft’tan aldığını düşünme

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
Hocam ben win 10 pro oem almıştım 2 sene önce win 11 e yükselttim hiç bir sıkıntı yaşamadım legal illegal konusunda da bence illegal olsa çok kolay ulaşılır olmazdı yine de siz bilirsiniz

Top Bottom