Arama sonuçları: *

• Users: Wilot
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. W

Nvidia Sürücüleri, Game Ready/Studio

Merhaba, sürücüleri aynı anda kuramıyormuşum sanırım onu fark ettim fakat hem oyun hem de unreal engine kullanıyorum hangi sürücüyü kullanmam daha mantıklı her seferinde değiştirmeye uğraşmama değer mi? Aktif olarak oyun da oynuyorum ama unreal engine tarafında bu aralar daha aktifim, 1650...
  2. W

BIOS EKRANINA GİREMİYORUM YARDIM LAZIM

Cevap için teşekkürler, asus laptop kullanıyordum del veya f2ye spam yaparak giremiyordum en baştan basılı tutup güç tuşuna basıp biosa gelene kadar bırakmamam lazımmış açılırken tuş bile yazöadığı için çözemedim ama yinede terminal üzerinden böyle bir giriş yöntemi olduğunu öğrenmiş oldum...
  3. W

BIOS EKRANINA GİREMİYORUM YARDIM LAZIM

Merhaba, eski bir laptobuma linux kuracağım fakat biosa giremiyorum düğmesine bastığım anda delete spamlamama rağmen bios açılmıyor ve anında windows açılıyor, acaba hızlı başlatmadan kaynaklı mı diye düşündüm denetim masasında güç seçenekleri bölümü veya pil ve güç yönetimi sekmesinde hızlı...
  4. W

VBox MacOS kurulum sorunu

Merhabalar, Oracle Virtual Box ile MacOS Sonoma kurulumu yaptım fakat fotoğraftaki gibi takılıp kalmakta disk seçimi kurulumu vs. yaptım 3-4kez kendisini resetledi böyleyken fakat böyle kalmakta her seferinde
  5. W

Microsoft Office Uygulamalarındaki ürün anahtarı gereksinimini kaldırmak

Bununla yaptım teşekkürler kendim kullanmicaktım başka birisi için yapıyordum bu yüzden öğrenci planı veya web kullanımı olmazdı yalnızca office aktivasyonu için microsoft activation scripts ile yaptım fakat şimdi kendi bilgisayarımda da windows aktifleştirmek için kullanıcam teşekkürler
  6. W

Microsoft Office Uygulamalarındaki ürün anahtarı gereksinimini kaldırmak

Merhabalar Microsoft office uygulamaları için dosyalarda değişiklik yaparak vs. ürün anahtarı etkinleştirme zorunluluğu kaldırılabilmekte mi veya ücretsiz kullanmanın bir yolu mevcut mu crackli olarak kullanmak haricinde. (ilk çözümde crackli olmuş oluyor aslında ama dışarıdan crackli indirmemek...
  7. W

WindowsApp ve Program Files nasıl silebilirim

M.2 ssd takacağım bilgisayara sata ssdyi direkt biçimlendirerek sileceğim zaten fakat hdd deki dosyaları saklamak istediğimden o şekilde silmicem yalnızca dosyalara temizlik yaptım klasörün içi boş ama çok rahatsız edici duruyor m.2 ye yeniden windows kurduğumda silinebilir olur mu ya da hangi...
  8. W

WindowsApp ve Program Files nasıl silebilirim

Seçili dosyaları diğer dosyaları silmeden nasıl silebilirim yönetici izni ile silemedim yönetici izni ile terminal açıp rmdir ve del ile denedim yine silemedim
  9. W

Mac OS Sonoma Virtual Box kurulumu yapamıyorum

Merhabalar, Virtual Boxta Mac OS 14.0 Sonoma kurmaya çalışıyorum fakat ISO dosyasını vs atıp başlatmayı yaptığımda fotoğraftaki gibi kalıyor çözümü nedir yardım edebilecek var mı? edit: konuyu yazarken ekranda değişiklikler oldu ve şuanda ikinci resimdeki gibi kalmış durumda.
Top Bottom