Seçili dosyaları diğer dosyaları silmeden nasıl silebilirim yönetici izni ile silemedim yönetici izni ile terminal açıp rmdir ve del ile denedim yine silemedim
ek program olmadan silemiyorsun hatta windowsapps klasörü başka diskte olduğu zaman o ayrı diski söküp bilgisayarı çalıştıramıyorsun bile. Windows C diskinde apps klasörü D diskinde olsun hem C hem D takılı olmadan açılmıyor pc biosa atıyor nalet bir şey. Taşıyamıyorsun formattan sonra ilk nereye kurduysan orada kalıyor. En temizi format atıp microsoft programlarını kurarken C'de bi klasörü seçmek
M.2 ssd takacağım bilgisayara sata ssdyi direkt biçimlendirerek sileceğim zaten fakat hdd deki dosyaları saklamak istediğimden o şekilde silmicem yalnızca dosyalara temizlik yaptım klasörün içi boş ama çok rahatsız edici duruyor m.2 ye yeniden windows kurduğumda silinebilir olur mu ya da hangi uygulama ile silebilirim?
Veya azıcık da olsa C# bilgim var en azından C# ile basit bir uygulama yazsam dosyayı silmesi için o şekilde kendim basit bir uygulama yaparak ile silebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğim basit uygulama yazsamdan kastım şunun gibi bir şey silmeyi başarabilir mi?