Arama sonuçları: *

1. E

USB Disk yazma korumalı hatası alıyorum.

Clean yazarken mi alıyorsun bunu? Yüksek ihtimal bozuk disk. Verileri kurtarmak gerekiyorsa bunun için bazı şirketler vardı sanırım.
  2. E

USB Disk yazma korumalı hatası alıyorum.

Konsolu yönetici olarak çalıştırıp, diskpart üzerinden erişmeye çalış. Diskparta girmek için diskpart yaz. Diskleri görmek için, list disk yaz. USB diski seçmek için disk numarasını bulup select disk disk numarası şeklinde yaz. Temizlemek için, clean yaz, tekrar biçimlendirmek için ilk olarak...
  3. E

Modding Windows 10 22H2 Lite Edition

atlasos ame wizard aracılığıyla playbook ile yükleniyor ve çok bozuk çalışıyor. ntlite ile düzenlenmiş isolar daha iyi
  4. E

W11 Kurulu Flaş Bellek

iso dosyayı telde nasıl çıkartcan aw
  5. E

Windows10 vs Windows11

core 2 quad destekliyor
  6. E

Windows10 vs Windows11

cpu 11 yaptırmıo ne alaka
  7. E

win 10 dan win 11 e yükseltme değermi

öyle geçme temiz kurulum daha iyi ve 22h2 sürümle gelmiş olur usb yoksa yardımcı olabilirim 1664399076 usbsiz yükseltme var knk çıkmıyosa yardım ederim
  8. E

Valorant için Windows 11 mi yoksa 10 mu kullanılmalı

Evet can kardeşim bu arada usb varmı sende yoksa bile yine 11 kurabilirsin gösteririm.
  9. E

Öyle yazmasını bir önemi yok Windows 11 windows 10 üzerine kurulmuş bir işletim sistemi. Gönül rahatlığı ile kurulur.
  10. E

11 de oyun performansı daha çok artıyor. 1663692627 Ram kullanımı güncel 10dan daha az hatta. Gaming de daha çok performans veriyor 11 kendimden biliyorum.
  11. E

22h2 güncellemesi geldiğinde 11 kur kanka. 1663692528 Özellikle 10da çalışır diye bir şey yok 11dede çalışır 🤦‍♂️🤦‍♂️ kafayı yiyecem
  12. E

Windows Store sildim nasıl tekrar kurabilirim

Hocam önemli olan resimlerini dosyalarını kaydedebilirsin programlarda onedrive kayıtlıdır diye düşünüyorum ama oyunları baştan indirmen gerek.
  13. E

Windows Store sildim nasıl tekrar kurabilirim

O zaman temiz kurulum yap gelsin. Yedekleme işleminide flash bellekle yaparsın.
  14. E

hata kodu error code 0x0000007E

Selam bios cmos sıfırlama yapıp parçaları tekrardan sök tak işlemi uygula. Düzelebilir. 1663537984 Bu işlem çözüm olmazsa diskinizde sıkıntı olabilir
Top Bottom