Neler Yeni

hata kodu error code 0x0000007E

ORNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abdulkadir öz
arkadaşlar hayırlı geceler bilgisaayrım 2 kere üst üste error code 0x0000007E hatası veriyor ne anlama geldiğini bilmiyorum daha öncesinde yeşil ekran verip kendine reset attı ekran kartı sürücülerini güncelledim bütün parçalarını söküp tekrar taktım nedne böyle yapıyor olabilir daha öcesinde de sürekli yeşil ekran verip reset atıyordu

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
arkadaşlar hayırlı geceler bilgisaayrım 2 kere üst üste error code 0x0000007E hatası veriyor ne anlama geldiğini bilmiyorum daha öncesinde yeşil ekran verip kendine reset attı ekran kartı sürücülerini güncelledim bütün parçalarını söküp tekrar taktım nedne böyle yapıyor olabilir daha öcesinde de sürekli yeşil ekran verip reset atıyordu
Selam bios cmos sıfırlama yapıp parçaları tekrardan sök tak işlemi uygula. Düzelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işlem çözüm olmazsa diskinizde sıkıntı olabilir

Top Bottom