Neler Yeni

Windows Store sildim nasıl tekrar kurabilirim

xipl

80+
Merhaba arkadaşlar, ben ilk format attığım zaman 1 sene önce bir uygulama ile Microsoft Store bütün dosyalarını silmiştim lazım olmaz diye lazım oluyormuş :( Microsoft Store tekrardan nasıl indirebilirim internette 2-3 tane çözümlere baktım işe yaramadı belki siz yardımcı olabilirsiniz

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şu yöntemi denediniz mi?

1. Press Windows logo key + x
2. Select Windows PowerShell (Admin)
3. Select Yes
4. Copy and paste the command: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
5. Press Enter
6. Restart your computer

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

xipl

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu yöntemi denediniz mi?

1. Press Windows logo key + x
2. Select Windows PowerShell (Admin)
3. Select Yes
4. Copy and paste the command: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
5. Press Enter
6. Restart your computer

evet hocam olmadı

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Merhaba arkadaşlar, ben ilk format attığım zaman 1 sene önce bir uygulama ile Microsoft Store bütün dosyalarını silmiştim lazım olmaz diye lazım oluyormuş :( Microsoft Store tekrardan nasıl indirebilirim internette 2-3 tane çözümlere baktım işe yaramadı belki siz yardımcı olabilirsiniz
O zaman temiz kurulum yap gelsin. Yedekleme işleminide flash bellekle yaparsın.

Rookie Forumer

80+ Bronze
Format Atarak Diğer Türlü Sağlıklı Olmuyor .

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
hocam flash ile neylerimi yedekleyebilirim windows ayarları uygulamalar felan ?
Hocam önemli olan resimlerini dosyalarını kaydedebilirsin programlarda onedrive kayıtlıdır diye düşünüyorum ama oyunları baştan indirmen gerek.

Top Bottom