Arama sonuçları: *

• Users: forxeo
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. F

Win11 format atamıyorum ddr5 sistem acil

https://drive.google.com/file/d/1v07Fhy0anzNUK68cH3ViY4P8Zj5uqc8X/view?usp=sharing şu dosyayı indirip flaşa at sonra internetten vmd driver win11 nasıl kurulur yaz büyük ihtimalle çözülür
  2. F

Win11 format atamıyorum ddr5 sistem acil

vmd driver sorunu sanırım
  3. F

Edu maili ile word nasıl indirilir?

office öğrenci yaz oradan girişini yap ve indir
  4. F

Windows XP Görünümlü Windows 10

neden
  5. F

Windows kurmama yardim eder misiniz

ikisi de olur hangisine key alırsan onu girersin ileride
  6. F

flaşta hata yoksa bilgisayarı tekrar başlattığında windows kurulum penceresi gelmesi lazım hata neden kaynaklanıyor bilmiyorum belki bilgisayarın win11 gereksinimlerini karşılamıyordur
  7. F

biosa girdiğinde yan yana bir sürü işaret var ya usb bellek Hard disk falan yazıyor ekranın sağ üst ortasına düşüyor oradan kendi taktığın usb belleği en sola getireceksin üstüne mouse imlecini getirirsen ismi çıkar zaten 1726420517 buradaki gibi yapabilir misin
  8. F

burada usb belleği birinci kısma getir ve yeniden başlat. sanırsam 4. senin taktığın
  9. F

Gigabyte H610m Anakarta Windows 11 Nasıl Kurulur?

f2 f8 f10 del tuşu falan olabilir sırayla bi dene başlatırken sürekli spamla birini
  10. F

Gigabyte H610m Anakarta Windows 11 Nasıl Kurulur?

flaşa isoyu kurduktan sonra biosa girip boot seçeneklerinden birinciyi flaş olarak seçmen lazım bu kadar
  11. F

Usbye windows 11 kurma yardim

rica ederim
  12. F

atayım linkini ben artık rufusu bıraktım daha kolay böyle bi dene istersen isoyu indirip flaşa yazıyor kendi uğraştırmıyor hiç https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 ikinci olan
  13. F

hayır etkilemez ayrıca windowsun sitesinden yükleme aracıyla kurarsan daha kolay olur orada usb seçiyorsun kendi indirip kuruyor
  14. F

windows 11 24h2 canary oyunlarda takılmalara sebep olurmu

cs2 için win11den win10a geçtim 2 gün önce win10 daha stabil çalışıyor 20fps civarı fark etti
Top Bottom