Neler Yeni

Windows kurmama yardim eder misiniz

erdem11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem
m flashı kapatıp tekrar aç takılı olan flash diskini seçmeye çalış flash diskin doğru taktığına emin ol eğer flashın kasanın öndeki usb ye bağlıysa ve hala olmuyorsa usb flahs diskini anakartdaki usb ye takıp dene.
Hocam advance kısmında başka yapmam gereken bisey vardır belki

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
murat
1. Kısım neresi
biosa girdiğinde yan yana bir sürü işaret var ya usb bellek Hard disk falan yazıyor ekranın sağ üst ortasına düşüyor oradan kendi taktığın usb belleği en sola getireceksin üstüne mouse imlecini getirirsen ismi çıkar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

buradaki gibi yapabilir misin
1. Kısım neresi

erdem11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem
biosa girdiğinde yan yana bir sürü işaret var ya usb bellek Hard disk falan yazıyor ekranın sağ üst ortasına düşüyor oradan kendi taktığın usb belleği en sola getireceksin üstüne mouse imlecini getirirsen ismi çıkar zaten

Sonra ne yapacam

Yapıyorum ama memory overlocking hatası veriyor

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
murat
Sonra ne yapacam

Yapıyorum ama memory overlocking hatası veriyor
flaşta hata yoksa bilgisayarı tekrar başlattığında windows kurulum penceresi gelmesi lazım hata neden kaynaklanıyor bilmiyorum belki bilgisayarın win11 gereksinimlerini karşılamıyordur

erdem11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem
flaşta hata yoksa bilgisayarı tekrar başlattığında windows kurulum penceresi gelmesi lazım hata neden kaynaklanıyor bilmiyorum belki bilgisayarın win11 gereksinimlerini karşılamıyordur
Karşılıyor

Reis açtım şimdi windows 11 home mu seceyim yoksa pro mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,536
Üyeler
167,150
Son üye
fege
Top Bottom