USB bellege Windowsu yazmışsindir büyük ihtimalle şimdi oradan m flashi bulup gireceksin ve takılı olan flash diskini seçeceksinAdvanced menüsündeyim şimdi ne yapmam gerek
Actim Şimdi ne yapmam gerekUSB bellege Windowsu yazmışsindir büyük ihtimalle şimdi oradan m flashi bulup gireceksin ve takılı olan flash diskini seçeceksin
?USB bellege Windowsu yazmışsindir büyük ihtimalle şimdi oradan m flashi bulup gireceksin ve takılı olan flash diskini seçeceksin
Bir foto atarmısın
flsh diskini seç zaten otomatik yeniden başlatıp windows kurulumuna atacakYaptim
Nasıl sececemflsh diskini seç zaten otomatik yeniden başlatıp windows kurulumuna atacak
Enter a basıyorum bisey olmuyorflsh diskini seç zaten otomatik yeniden başlatıp windows kurulumuna atacak
entera bas veya fare ile üstüne çift tıklaNasıl sececem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enter a basıyorum bisey olmuyor
olmuyor ise altdaki fs1 kingstonu seç entera veya fare ile üstüne çift tıklaYaptim
Aynı şey oluyor hocamentera bas veya fare ile üstüne çift tıkla
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmuyor ise altdaki fs1 kingstonu seç entera veya fare ile üstüne çift tıkla
m flashı kapatıp tekrar aç takılı olan flash diskini seçmeye çalış flash diskin doğru taktığına emin ol eğer flashın kasanın öndeki usb ye bağlıysa ve hala olmuyorsa usb flahs diskini anakartdaki usb ye takıp dene.Aynı şey oluyor hocam