Arama sonuçları: *

• Users: ibocuks
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. I

WİNDOWS 11 TÜRKÇE YAPAMIYORUM

arkadaşlar iyi forumlar, bugun vatan computerden iki adet laptop satın aldım birinde türkçe diğerinde ingilizce dil mevcut, aldıgımızda personel bize dil paketi kurarsınız dedi bende ayarlardan yapılıyor diye tamam hallederiz dedim ama araştırmalarıma göre windows 11 home single language sürümü...
  2. I

BIOS tuşum nedir ? yardım ? ?

anakartım Asus prime b460m-k biosu açmam gerek hamgi tuş bulamadım bilenler yazaiblir mi ?
  3. I

Kablo takılı ama internet yok!

Şaka gibi ama yok :) illa eski telefonumu tozlu raftan çıkartcan galiba :) 1645481939 Bak bu çözümün işe yarayacağına o kadar inandım ki eski telefonumu kuruyorum şuan 1645482488 Olum sana helal olsun lan oldu, uyudan galiba bana discord adını veya papara numarına ver sana bişeler atıcam bak...
  4. I

Ee şimdi ne yapmam lazım nasıl kurucam ben bı driverı başka bilgisayarım yok ? Ayrıyetten karantinadayım internet cafeye falan da gidemem 1645481631 İos
  5. I

Sorun senin attığın linkse değilmiş Bu dosya direkt indirilmiyor telefona veya asusun web sitesi mobil indirme desteklemiyor ?
  6. I

Link açılmıyor farklı şekilde atar mısın 1645481392 Ayrıyetten modeli yanlış yazmışım düzelttim umarım yanlış driver değildir 😳
  7. I

Asus prime b360 m-k 1645481237 Düzeltme ; Asus prime b460m-k Özür diliyorum
  8. I

1645481022
  9. I

Driverımı bulmama yardım eder misin nereden nasıl bulabilirim
  10. I

Driverları nerden yükleyebilirim 1645480785 Hayır nasıl yapıldığını bilmiyorum 1645480799 Nereden öğrenebilirim
  11. I

Bilgisayara yeni win 10 yükledim Bir problemim var internet yok Kablonile bağlantı yapıtodum normalde şuan internet yok ne yaparsam yapayım gelmiyo çıkarttım taktım reset attım LAN yuvasını değiştirdim sonuç aynı bir değişiklik yok yardım ederseniz sevinirim bugün yaşadığım 3. Saçma windows...
  12. I

Windows 11 açılamıyor yardım? Video mevcut

Ğ
  13. I

F8 e bastım, sonra yukardakini seçtim tekrar windows açıldı problem devam etmekte
  14. I

Ctrl alt delete yapabiliyorum ama görev yöneticisi yapılmıyor
  15. I

Hangisine tıklayım ??
  16. I

Büyük ihtimalle insider kanalındayım ama ayarlara erişmem mümkün değil, hiçbir işlem yapılamıyor şuan, görev yönetcisi çalıştır dahil çalışmıyor
  17. I

Galiba evet ama biraz açar mısınız ?
  18. I

Yaşadığım sorun budur, video bana aittir, lütfen yardımcı olun.
  19. I

Windows 11'den Windows 10'a geçmem yardımcı olur musunz ?

Windows 11 iyi hoş ama bir türlü çözemediğim bir ''Belirtilmemiş aygıt sorunu'' var, bu sorun şu şekilde Dualshock3 ve Dualshock4'üm var, ikiside orijinal fakat DS3'ü USB ile kasaya taktığımda sürekli bağlıyor-kesiliyor, bağlıyor-kesiliyor, bağlıyor-kesiliyor, süreki bu şekilde devam ediyor...
  20. I

dualshock3 UBS ile bağlantı kopma sorunu (Windows11)

Dualshocku3'u uzun zaman pc'mde kullandım windows 11'e geçtiğimde artık kullaanamaz olddum kolu usb ile bağlıyorum anında bağlantısı kesiliyor sonra yeniden bağlanıyor sonra yeniden kesliyor sürekli bu şekil devam ediyor sebebi nedir ?
Top Bottom