Windows 11 İnsider kanalında mısınız?Yaşadığım sorun budur, video bana aittir, lütfen yardımcı olun.
Galiba evet ama biraz açar mısınız ?Windows 11 İnsider kanalında mısınız?
Şöyle hocam yani siz Erken erişim kanalında mısınız? Ayarlarda İnsider programı var oraya erişebiliyor musunuz?Galiba evet ama biraz açar mısınız ?
Hocam güvenli mod'a girin virüs taraması yapın. Güvenli modu bilmiyorsanız sorum var size;Büyük ihtimalle insider kanalındayım ama ayarlara erişmem mümkün değil, hiçbir işlem yapılamıyor şuan, görev yönetcisi çalıştır dahil çalışmıyor
Bilgisayarı başlatırken F8 tuşuna durmadan bas çek yöntemi ile Kurtarma menüsüne gir ve oradan sistemi geri yükleme yaparak eski bir tarihe gön. Ve Windows'u orijinal sitesinden indir kur.Büyük ihtimalle insider kanalındayım ama ayarlara erişmem mümkün değil, hiçbir işlem yapılamıyor şuan, görev yönetcisi çalıştır dahil çalışmıyor
Hocam CTTL+ALT+DELETE tuşuna basip SHİFT tuşuna basili tutup bilgisayarı kapat tuşuna tıklayarak giremez mi?Bilgisayarı başlatırken F8 tuşuna durmadan bas çek yöntemi ile Kurtarma menüsüne gir ve oradan sistemi geri yükleme yaparak eski bir tarihe gön. Ve Windows'u orijinal sitesinden indir kur.
Windows Boot Manager'e.Alıntıyı görüntüle
Hangisine tıklayım ??
Ctrl alt delete yapabiliyorum ama görev yöneticisi yapılmıyorHocam güvenli mod'a girin virüs taraması yapın. Güvenli modu bilmiyorsanız sorum var size;
Ctrl+alt delete yapabiliyor musunuz?
Tamam bilgisayarı kapatın ve bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra F8 tuşuna ardı ardına basın otomatik onarım kısmına girecektir.Ctrl alt delete yapabiliyorum ama görev yöneticisi yapılmıyor
F8 e bastım, sonra yukardakini seçtim tekrar windows açıldı problem devam etmekteAma hocam yanlış yaptınız galiba bilgisayar açılırken ardı ardına F8 tuşuna basmanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam bilgisayarı kapatın ve bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra F8 tuşuna ardı ardına basın otomatik onarım kısmına girecektir.