Neler Yeni

Windows 11 açılamıyor yardım? Video mevcut

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
Yaşadığım sorun budur, video bana aittir, lütfen yardımcı olun.

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle insider kanalındayım ama ayarlara erişmem mümkün değil, hiçbir işlem yapılamıyor şuan, görev yönetcisi çalıştır dahil çalışmıyor

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Büyük ihtimalle insider kanalındayım ama ayarlara erişmem mümkün değil, hiçbir işlem yapılamıyor şuan, görev yönetcisi çalıştır dahil çalışmıyor
Hocam güvenli mod'a girin virüs taraması yapın. Güvenli modu bilmiyorsanız sorum var size;

Ctrl+alt delete yapabiliyor musunuz?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bilgisayarı başlatırken F8 tuşuna durmadan bas çek yöntemi ile Kurtarma menüsüne gir ve oradan sistemi geri yükleme yaparak eski bir tarihe gön. Ve Windows'u orijinal sitesinden indir kur.

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Bilgisayarı başlatırken F8 tuşuna durmadan bas çek yöntemi ile Kurtarma menüsüne gir ve oradan sistemi geri yükleme yaparak eski bir tarihe gön. Ve Windows'u orijinal sitesinden indir kur.
Hocam CTTL+ALT+DELETE tuşuna basip SHİFT tuşuna basili tutup bilgisayarı kapat tuşuna tıklayarak giremez mi?

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
image.jpg

Hangisine tıklayım ??

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Ama hocam yanlış yaptınız galiba bilgisayar açılırken ardı ardına F8 tuşuna basmanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ctrl alt delete yapabiliyorum ama görev yöneticisi yapılmıyor
Tamam bilgisayarı kapatın ve bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra F8 tuşuna ardı ardına basın otomatik onarım kısmına girecektir.

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
Ama hocam yanlış yaptınız galiba bilgisayar açılırken ardı ardına F8 tuşuna basmanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bilgisayarı kapatın ve bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra F8 tuşuna ardı ardına basın otomatik onarım kısmına girecektir.
F8 e bastım, sonra yukardakini seçtim tekrar windows açıldı problem devam etmekte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,764
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom