Arama sonuçları: *

• Users: leroxy
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. leroxy

Modding ApRa Ping Tester - 2023 Yayında!

Riot'un topluluğunda son 3 yıldır en aktif kişi olabilirim. Oyuncu destek ekibinin paylaştığı IP'nin RIOT DIRECT ağıyla bir bağlantısı olmadığını oyuncu destek ekibi bile biliyor. Onlara ne verildiyse sana da onu iletiyorlar. Ne ilettiklerini bana özelden atabilir misin?
  2. leroxy

Benim ilettiğim IP'nin kaynağı da Riot merak etmeyin. Oyuncu destek vs. herhangi bir ekip hiçbir şekilde Riot'un IP adreslerini çıkıp size söylemez :D Bkz. Kaynak
  3. leroxy

Çok kapsamlı, güzel arayüzlü bir tester olmuş hocam. Ellere sağlık. Geri bildirimlerim olarak; Riot tarafında Paris sunucusunun IP'si yanlış, doğrusunu özelden iletiyorum. Koyduğunuz IP CDN ağına yani riot ağından dışarı çıkan bir IP. Riot'un kendi IP adresleri arasında 184'lü bir blok yok...
  4. leroxy

Valorant'ta Alt Tab yapınca sistem donuyor

Windows 11 kaynaklıydı sanırım. İletildi. Win10'a dönmeyi veya oyunu pencereli tam ekran modunda oynamayı deneyebilirsiniz.
  5. leroxy

Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltsem FPS artar mı?

Windows 8.1 Bırak Microsoft'u Allah'ın unuttuğu işletim sistemi.
  6. leroxy

Yeni winget paket yöneticisi ve kullanımı!

Eline sağlık.
  7. leroxy

Ekran kartı driverını güncellerken mavi ekran yedim

Ben de Laptopta güncellemeyi yaptım ve oyuna girdiğimde siyah ekranda kaldım. "Rito yine yapmış yapacağını" dedim, halbuki Nvidia tarafında sorun varmış :D
  8. leroxy

cmd nasıl kurabilirim

Crack Command Prompt mu...
  9. leroxy

Laptopumdaki mevcut Windows'u nasıl başka bir diske taşırım?

Mevcut diskteki bütün kişisel dosyalarımı Harici Diske atıp sonra SSD'yi takacağım. Sonra da yazılım üzerinden o dosyaları SSD'ye atacağım ve BIOS'tan Boot edilecek sürücü olarak da Inteli seçeceğim doğru mu?
  10. leroxy

Hayır Home bulunuyor.
  11. leroxy

Peki ISO Üzerinden Windows 10 Pro Yüklesem?
  12. leroxy

Tamamdır tişikkürler :D
  13. leroxy

Peki Windows'un sıfırlama kısmından mı yapmam lazım yoksa sıfırdan UEFI BIOS Kurmam mı lazım? UEFI BIOS Kuracaksam lisansım yok :D CMD Aktifleştirmeye de pek sıcak bakmıyorum.
  14. leroxy

2019 Yılında Almış olduğum ASUS Vivobook X542UR Laptopum TR Standartlarına göre daha alt seviyede üretilmiş. Başka ülkelere 256GB SSD + 1TB HDD, 940MX + i7-8550U + 16GB RAM İçeren ve panelin de 1080p IPS olduğu versiyonlar satılırken TR'de satılanlar 1TB HDD + 930MX + İ5-8250U + 8GB RAM...
  15. leroxy

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Güzel konu
  16. leroxy

cmd ile windows etkinleştirsek sorun olur mu ?

Paramız yok napalım
  17. leroxy

Pc sıfırlamadan önce dosyaları nereye yedekleyebilirim

İndirebilirsiniz diye biliyorum. Eğer çok önemli şeyler bulunuyorsa o zaman bir USB Bellek alıp oraya atmanızı öneririm. Nasıl olsa 9GB. Veya telefonunuza aktarın.
  18. leroxy

Pc sıfırlamadan önce dosyaları nereye yedekleyebilirim

Yanlış hatırlamıyorsam 750GB Bir sınır vardı. Google Drive SSS: Bireysel kullanıcılar, Drive'ım ile tüm ortak drive'lar arasında günde en fazla 750 GB veri yükleyebilir. 750 GB sınırına ulaşan veya 750 GB'tan büyük dosya yükleyen kullanıcıların o gün başka dosya yüklemesine izin verilmez...
  19. leroxy

cmd ile windows etkinleştirsek sorun olur mu ?

Ne yani. @keremcnsz24 'ün yöntemi güvenlik sorunu mu teşkil ediyor?
  20. leroxy

Minidump dosyamı inceleyebilir misiniz

Minidump Dosyaları ne işe yarıyor?
Geri