Minidump dosyamı inceleyebilir misiniz

Berke Gözükara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,470
Sistemim normalde 4-5 saniyede açılırken artık 30 saniyeyi geçmeye başladı

Sistemi ilk açtığımda ortalama 4 saatlik memtest yaptım sorun çıkmadı.
İşlemcim sorunsuz çalışıyor.
Anakartta bir şey olucağını düşünmüyorum.
Ekran kartım 9800GT belki bundan kaynaklı olabilir
SSD sağlık durumum da ekte

Donanımsal olmadığını düşünüyorum yazılımsal olarak sıkıntı olabilir minidump dosyama bakabilir misiniz

Sistemim normalde 4-5 saniyede açılırken artık 30 saniyeyi geçmeye başladı

Sistemi ilk açtığımda ortalama 4 saatlik memtest yaptım sorun çıkmadı.
İşlemcim sorunsuz çalışıyor.
Anakartta bir şey olucağını düşünmüyorum.
Ekran kartım 9800GT belki bundan kaynaklı olabilir
SSD sağlık durumum da ekte

Donanımsal olmadığını düşünüyorum yazılımsal olarak sıkıntı olabilir minidump dosyama bakabilir misiniz

@FightForHonor @Treyarch @Emirhandkee

Merhaba,

MSI Command Center'ı kaldırınız. HitmanPro ile güvenli modda varsayılan tarama yapınız. Sys onarımı yapınız. Disk sağlığınızı kontrol ediniz. DDU ile ekran kartı sürücünüzü güvenli modda kaldırıp yerine en güncel WHQL sürüm sürücüyü kurunuz. Ve BIOS'unuzu güncelleyiniz.

Merhaba,

MSI Command Center'ı kaldırınız. HitmanPro ile güvenli modda varsayılan tarama yapınız. Sys onarımı yapınız. Disk sağlığınızı kontrol ediniz. DDU ile ekran kartı sürücünüzü güvenli modda kaldırıp yerine en güncel WHQL sürüm sürücüyü kurunuz. Ve BIOS'unuzu güncelleyiniz.
teşekkürler uygulayıp geri dönüş yapacağım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

msi command center derken dragon center imi kastettiniz öyle bir program bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Treyarch 9800gt WHQL sürüm sürücüyü nerde bulabilirim

Son düzenleme:
Merhaba,

Dediğiniz herşeyi yaptım sadece msi commond center i bulamadım dragon centeri kaldırdım. ssd sağlığım ekte driver güncelledim anakart bios güncelledim sonra ramimi tekrar 3200mhz yapıp işlemcimi eski voltaj ve ghz değerini uyarladım bi sıkıntı olmuşmu diye bakabilir misiniz

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    51.9 KB · Hit: 29
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    98.8 KB · Hit: 36
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,650