Laptopumdaki mevcut Windows'u nasıl başka bir diske taşırım?

Dostum onu düşünmediğimi mi sanıyorsun? Disk klonlamada diskteki bütün her şey klonlanıyor. Arkadaşımız sadece windows'u ssdye taşımak istiyor.
Bununda çözümü çok basit disk de yeni bir basit birim oluşturucak silinmesini istemediği bilgileri o birime koyacak ardından windowsun kurulu olduğu c sürücüsünü biçimlendiricek ve basit bir şekilde veri kaybı olmadan halledicek.

2019 Yılında Almış olduğum ASUS Vivobook X542UR Laptopum TR Standartlarına göre daha alt seviyede üretilmiş.
Başka ülkelere 256GB SSD + 1TB HDD, 940MX + i7-8550U + 16GB RAM İçeren ve panelin de 1080p IPS olduğu versiyonlar satılırken TR'de satılanlar 1TB HDD + 930MX + İ5-8250U + 8GB RAM İçeriyor.
Aga be.

Neyse. Ben de bu laptopta bir SATA M2 SSD Portu olduğunu öğrendim. Açtım baktım cidden öyle.
Yakın zamanda SATA M2 Bir SSD Alacağım.

Windows'u da SSD'ye kurmak istiyorum çünkü asıl amacım sistemin daha hızlı çalışması.
Mevcut 1TB'lık diskteki Windowsu nasıl yeni SSD'ye kurabilirim/aktarabilirim?
Disk klonlama yöntemi ile herşeyi yeni diske aktarabilirsiniz.

Disk klonlama yöntemi ile herşeyi yeni diske aktarabilirsiniz.

Mevcut diskteki bütün kişisel dosyalarımı Harici Diske atıp sonra SSD'yi takacağım.
Sonra da yazılım üzerinden o dosyaları SSD'ye atacağım ve BIOS'tan Boot edilecek sürücü olarak da Inteli seçeceğim doğru mu?

Mevcut diskteki bütün kişisel dosyalarımı Harici Diske atıp sonra SSD'yi takacağım.
Sonra da yazılım üzerinden o dosyaları SSD'ye atacağım ve BIOS'tan Boot edilecek sürücü olarak da Inteli seçeceğim doğru mu?
Windows'un hangi diskten açılmasını istiyorsan Boot menüsünden onu seçeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,407
Üyeler
186,190
Son üye
PIC16F84
Geri