Arama sonuçları: *

1. N

Windows ISO dosyasını Zarchiver ile klasöre çıkartıp flasha atsam olurmu

aşağıdaki sitede tarif etmişler. deneyin isterseniz https://windowsreport.com/windows-11-bootable-usb-android/
  2. N

Windows ISO dosyasını Zarchiver ile klasöre çıkartıp flasha atsam olurmu

hayır o şekilde bootable bir usb olmaz. kurulum başlatamazsınız o şekilde
  3. N

Windows 11 Sorun var, Yardım?

Gece bir voltaj dalgalanması yaşamış bile olabilir. Demek istediğim hatanın kaynağı kişilerden kaynaklı olmayabilir. Arkadaşımız nasıl başardığını sorduğu için sizden kaynaklı olmayabileceğini anlatmak istedim
  4. N

Evet belki psu arızalandı. Yine dediğime geliyor. Bilemezsin.
  5. N

Kişilerle ilgili olmayabilir hatanın sebebi. Bir elektrik dalgalanması sonrası bile donanımlardan birisi zarar görmüş olabilir. Bilemezsin. Sana denk gelmemiştir.
  6. N

sağlam lisans güvenilir mi?

Format atıp aynı cihaza kurabiliyorsun microsoft hesabına bağlı olmasa bile. Aynı cihaza kurulumda sıkıntı yok. Çünkü microsoft sunucularında o cihaz kimliği ile eşleştirilmiş oluyor key. Başka cihaza lisansı taşımak istiyorsan microsoft hesabına bağlayıp kolayca taşırsın. Ben de onu anlatmıştım...
  7. N

1 yıl sonra cevaplanmış ama doğru bilgi değil. Başka bir PC daha var bende. O da retail key ile çalışıyor. Format atsan bile aynı cihazda çalışıyor veya bu cihazı microsoft hesabınızdaki cihazlarım listesinden silip yeni bir cihaza lisans taşıyabiliyorum. Zaten retail lisans amacı o.
  8. N

microsoft hesabımı öğrenme

https://account.microsoft.com/devices bu adresten tek tek microsoft hesapların ile kontrol et. Hesaplardan bir tanesinde format attığın cihazı görürsün.
  9. N

Ben retail lisans aldım. Bir kere aktifleşti. Bir süre sonra aynı pc de format atıp temiz kurulum yaptım lisans çalışmadı. Mail atıp yardım istedim. Olmadılar.
  10. N

Windows Update hatası

Sebebini bilmiyorum ama güncellemeleri 1 haftalığına duraklat seçeneğini seç. Sonra güncellemeleri kontrol et diyerek tekrar yüklemeyi dene. Bende böyle yapınca düzeliyor genelde.
  11. N

Ücretsiz excel nasıl indireceğim

ücretsiz excel diye bir şey yok. muadilleri var. mesela libre office
  12. N

Excel pdf alma sorunu

seçimi yazdır haricinde bir de sayfaya sığdır seçeneğini seçersen istediğin olur.
Top Bottom