Neler Yeni

Excel pdf alma sorunu

heydodge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
fatih seyhan
Dostlar inşaat müh okuyorum karayolu projemde excelde verilerimin pdfsini almak için istediğim yeri seçtim farklı kaydet dedim pdf formatını seçtim (seçili alanıda seçtim tabii ) fakat seçtiğim yerde aynı sayfada olmasını istediğim tablonun bir bölümü için başka bir pdf dosyası oluşturuyor sorun nedir bilen var mı ?

Ekler

• donanım a1.JPG
    donanım a1.JPG
    170.5 KB · Hit: 18
  • donanım a2.JPG
    donanım a2.JPG
    50.6 KB · Hit: 17
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
seçimi yazdır haricinde bir de sayfaya sığdır seçeneğini seçersen istediğin olur.

heydodge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
fatih seyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
seçimi yazdır haricinde bir de sayfaya sığdır seçeneğini seçersen istediğin olur.
seçimi yazdır komutu değilde . önce seçiyorum istediğim yeri + dosya + farklı kaydet + masaüstü + kayıt türünü pdf ayarlıyorum + seçenekler + seçim yapıp kaydediyorum . Pek bilmediğim için tüm aşamaları yazdım belki burada bir yanlışlık söz konusu olabilir

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Dostlar inşaat müh okuyorum karayolu projemde excelde verilerimin pdfsini almak için istediğim yeri seçtim farklı kaydet dedim pdf formatını seçtim (seçili alanıda seçtim tabii ) fakat seçtiğim yerde aynı sayfada olmasını istediğim tablonun bir bölümü için başka bir pdf dosyası oluşturuyor sorun nedir bilen var mı ?
googledan xlsx to pdt yazarsan eğer çevirirsin

Top Bottom