Peki format attığınız zaman sorun yaşadınız mı?Daha önce aldım bir sorun yaşamadım. Sadece kart bilgilerimi girmektense sanal kart ile limit belirleyip alıyorum. Böyle almanızı tavsiye ederim. Yada banka kartınız ile..
her keyimi oradan alırım sadece 1 kere sorun yaşadım, aslında sorun değil sadece key gelmesi geçti oda 10dk sürdü zaten. kesinlikle alınır key aldığım zaman 30 40sn sonra mail geliyor keyini veriyorlar, zaten şikayet var üzerinden hertürlü şikayetleri çözüyorlar.Sağlam lisans üzerinden Win 10 pro lisans key almayı planlıyorum.Güven konusunda bir problem çekermiyim?
Hocam retail zaten öyle format atınca çalışmıyor. Formattan nsonra çalışması için '' oem '' almanız lazım.Ben retail lisans aldım. Bir kere aktifleşti. Bir süre sonra aynı pc de format atıp temiz kurulum yaptım lisans çalışmadı. Mail atıp yardım istedim. Olmadılar.
hocam cevap için 1 yıl gecikmişsiniz ama önemli değil geç olsun güç olmasın.(1 yıl)Hocam retail zaten öyle format atınca çalışmıyor. Formattan nsonra çalışması için '' oem '' almanız lazım.
1 yıl sonra cevaplanmış ama doğru bilgi değil. Başka bir PC daha var bende. O da retail key ile çalışıyor. Format atsan bile aynı cihazda çalışıyor veya bu cihazı microsoft hesabınızdaki cihazlarım listesinden silip yeni bir cihaza lisans taşıyabiliyorum. Zaten retail lisans amacı o.hocam cevap için 1 yıl gecikmişsiniz ama önemli değil geç olsun güç olmasın.(1 yıl)
retail keyin ne olduğuna baktım, hatalıymışım hocam.1 yıl sonra cevaplanmış ama doğru bilgi değil. Başka bir PC daha var bende. O da retail key ile çalışıyor. Format atsan bile aynı cihazda çalışıyor veya bu cihazı microsoft hesabınızdaki cihazlarım listesinden silip yeni bir cihaza lisans taşıyabiliyorum. Zaten retail lisans amacı o.
tam olarak yanlış değil bilgisayara ilk atıldığında microsoft hesabınızı bağlamazsanız format attığınızda etkinleştirme gider1 yıl sonra cevaplanmış ama doğru bilgi değil. Başka bir PC daha var bende. O da retail key ile çalışıyor. Format atsan bile aynı cihazda çalışıyor veya bu cihazı microsoft hesabınızdaki cihazlarım listesinden silip yeni bir cihaza lisans taşıyabiliyorum. Zaten retail lisans amacı o.
ÇekmezsinSağlam lisans üzerinden Win 10 pro lisans key almayı planlıyorum.Güven konusunda bir problem çekermiyim?