1 yıl sonra cevap vermendeki amaç?Güvenilir
Konuyu görünce yazdım açıldığı tarihe bakmamıştım. Sorun ?1 yıl sonra cevap vermendeki amaç?
Format atıp aynı cihaza kurabiliyorsun microsoft hesabına bağlı olmasa bile. Aynı cihaza kurulumda sıkıntı yok. Çünkü microsoft sunucularında o cihaz kimliği ile eşleştirilmiş oluyor key. Başka cihaza lisansı taşımak istiyorsan microsoft hesabına bağlayıp kolayca taşırsın. Ben de onu anlatmıştım geçen yıl ki mesajımda. saglamlisans tan aldığım retail key microsft hesabıma bağlı olmasına rağmen aynı cihazda etkinleşmedi. Mail yazdım yardımcı olmadılar.tam olarak yanlış değil bilgisayara ilk atıldığında microsoft hesabınızı bağlamazsanız format attığınızda etkinleştirme gider
piyasada tek seferlik olanlar var demek ki sana ondan satmışlar. ya da kendi micr hesaplarına bağlayıp sana attılar sonra da cihazını silmişler. bence en güvenlisi pttawmFormat atıp aynı cihaza kurabiliyorsun microsoft hesabına bağlı olmasa bile. Aynı cihaza kurulumda sıkıntı yok. Çünkü microsoft sunucularında o cihaz kimliği ile eşleştirilmiş oluyor key. Başka cihaza lisansı taşımak istiyorsan microsoft hesabına bağlayıp kolayca taşırsın. Ben de onu anlatmıştım geçen yıl ki mesajımda. saglamlisans tan aldığım retail key microsft hesabıma bağlı olmasına rağmen aynı cihazda etkinleşmedi. Mail yazdım yardımcı olmadılar.