Arama sonuçları: *

• Users: proxcis
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. P

MSI Thin Windows Kurulum Ekranında SSD Gözükmüyor

Merhaba. Sorun başlıktaki gibi. Intel'in bir dosyası vardı onu indirdim fakat işe yaramadı. Önerisi olan var mı?
  2. P

WINDOWS ETKINLESTIRME

heh bu konu :D bende g eçmişten baktım bulamadım
  3. P

WINDOWS ETKINLESTIRME

site:forum.donanimarsivi.com windows etkinleştirme. Moderatör birisinin konusu vardı Windows 10 için ama 11'de de işe yaradı bende o konuyu bulursan yapabilirsin
  4. P

Türkçe Q düzende @ işareti yapmıyor yardım

alt gr + q 1723448207 Evet şu anda @ sol taraftaki alt 6 ve 4 tuşuna basarak yapıyorum numpadden
  5. P

Türkçe Q düzende @ işareti yapmıyor yardım

Klavyemi F'e aldığımda et işareti yapabiliyorum ama Q'da yapamıyorum. Yardım lütfen.
  6. P

Bilgisayarımda ssd olmasina rağmen system disk %100 sorunu

Bende de i5 13400f + 4060ti var ama pc full ayarları performansa bazen işim gereği sadece Google'da takılıyorum onda da arada SSD kullanımı 100% çıkıyor ssd sağlığı ve hatalı sektörleri falan temiz bu darboğaz falan olabilir m i acaba
  7. P

Programı Test Eder Misiniz? Güncel...

Knk ben bilgisayarı sana saldım sen takıl işin bitince söylersin kapatırım:
  8. P

windows 11 home deneme sürümü kaç gün ?

Teknoloji çok güzel bir nimet. Özellikle arama motorları :)
  9. P

Linux Geçilirmi? Windowstan sıkıldım

Oyun oynayan birisi değilsen neden olmasın? Terminal kısmını vs öğrenirsen sornasında sunucu vs de girişirsin bişiyler öğrenirsin
  10. P

Windows 11 Çok Geç Açılıyor.

BIOS da güncelledim. Disk sağlığında sorun yok gözüküyor. Görev yöneticisinden baktığımda da ilk donmaya kadar göstermiyor sonrasında da %3-6 arasında değerler var.
  11. P

Windows 11 Çok Geç Açılıyor.

Merhabalar. Windows'um çok geç açılmaya başladı. PC özellikleri İ5 13400 F + RTX 4060 TI - 64 GB DDR4 Ram + Kingston NV2 SNV2S (3500/2100) Diskim neredyese boş (C ve D) de yeterli alanım mevcut. Masaüstüm düzenli ve neredyese boş. İlk açılıştaki programların tamamını kapattım. Ancak...
  12. P

SELAM ARKADAŞLAR Google Chrome İNTERNET YAVAŞ NEDEN

İnternet Download Manager indir. Bir de lütfen şu CAPS'i kapat.
Top Bottom