Eymenns 80+ Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eymen 15 Nisan 2024 #1 Sizce Windows 11 de kalmalımıyım yoksa linuxmu geçmeliyim başka şeyler denemek istiyorum başka işletim sistemide önerebilirsiniz
Sizce Windows 11 de kalmalımıyım yoksa linuxmu geçmeliyim başka şeyler denemek istiyorum başka işletim sistemide önerebilirsiniz
ReadyorNot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1,122 Dahası Reaksiyon skoru 354 İsim An10im1i 17 Nisan 2024 #2 Eymenns yazmış: Sizce Windows 11 de kalmalımıyım yoksa linuxmu geçmeliyim başka şeyler denemek istiyorum başka işletim sistemide önerebilirsiniz Devamı için tıklayın... Qubes OS dene güvenlik diyorsan. Yoksa Linux xz backdoor taze çıktı. Goblin falan da var kernel kemiren.
Eymenns yazmış: Sizce Windows 11 de kalmalımıyım yoksa linuxmu geçmeliyim başka şeyler denemek istiyorum başka işletim sistemide önerebilirsiniz Devamı için tıklayın... Qubes OS dene güvenlik diyorsan. Yoksa Linux xz backdoor taze çıktı. Goblin falan da var kernel kemiren.
P proxcis 80+ Bronze Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 1,258 Dahası Reaksiyon skoru 762 İsim Semih Aydın 17 Nisan 2024 #3 Oyun oynayan birisi değilsen neden olmasın? Terminal kısmını vs öğrenirsen sornasında sunucu vs de girişirsin bişiyler öğrenirsin
Oyun oynayan birisi değilsen neden olmasın? Terminal kısmını vs öğrenirsen sornasında sunucu vs de girişirsin bişiyler öğrenirsin