Arama sonuçları: *

1. simo0275

Win 10 format attıktan sonra parlaklığını ayarlanamaması sorunu çözüm

ekran kartı drivarlarını kurman lazım bunu yaptıktan sonra sistem üzerinde parlaklığı kısıp açabilirsin
  2. simo0275

Laptopu usb görmüyor

3.0 yerine takmıssındrı oda freedos ekranında 3.0 usb yi görmüyor olabilir genelde 11.nesil intellerdede bu sprun yaşanyırp onda sordum 1673516220 cihaz amd miş knk
  3. simo0275

Laptopu usb görmüyor

laptobun 11. nesilmi
  4. simo0275

Windows 11'e Geçiyorum

evet konu hakkında bir çok denemeden sonra kendi tecrübemi aktarayım arkadaşlar w11 de hala ciddi eksikler var cihazınızızı günlük işlerde kulllanıyorsanız olabilir ama oyun oynuyorasnız çizim yapıyorsanız bilgielrniz önemli cihazınız her zaman lazımsa riske atmayıon ben bilgisaayr teknisyeniyim...
  5. simo0275

Windows Kurulmuyor Yardım.

usb yi çıkart restar at kuruluma devam eder
  6. simo0275

Windows Kurulmuyor Yardım.

usb yi çıkartın pc açılcaktır usb 1. sırada şu an ondan aypıyor
  7. simo0275

Windows 10 Yerel Disk C'den D'ye Oyun Taşımak

biraz zor çünkü bazı oyunlar sistem dosyalarıyla eşleşiyor taşıdığında dosya yapısı bozulabilir
  8. simo0275

11.nesil işlemcilerde windows kurulum problemi (bilgilendirme amaçlı, çözümü)

11.nesil işlemcilerde windows kurulumu yaparken cihazın kendi içindeki ssd yi görmediğini fark ettim ama biosta görüyordu yetkili servise ulaştım onların gönderdiği dosyayı windows kurulum dosyasına attım ve kurulum ekranında ssd yi tanımladım ben biraz uğraştım ve sıfır cihazlarda yaşandığı...
  9. simo0275

sıfırlamadan sonra kurulumda fare çalışmıyo

bu dediğin olay laptop da olsa dediğin doğru ama kasada o ihitmal zor başka bir klavye denedin mi?
  10. simo0275

Windows 10 güncellemesi niye bu kadar uzun?

zarar gelmezde değişen bir şey olmaz eğer ilerliyosa bekle normal 3 4 saat sürüyor internetin hızına göre
  11. simo0275

net framework güncel indiremiyorum

internete .netfraework yazıp microsoftun sitesinden en güncel ini indir kurulum yapmasdı gerekiyor denedinmi?
  12. simo0275

Windows 10 Nasıl yeni güncellemeyi alacağım ?

bildiğim kadarıyla o üstüne yazıyor güncellemeler ayrı ayrı gelmiyor
  13. simo0275

Windows 10 Nasıl yeni güncellemeyi alacağım ?

bittiğinde yeniden başlatma ister sonra otomatik olarak kendisi yükseltme yapar
  14. simo0275

Windows 10 için format atacağım ama nasıl yapılır bilmiyorum

yotube de detaylı videoları var
  15. simo0275

PDFnin üzerine yazı yazabilmek için Windows uygulama önerisi

adobe acrobat pro dc
  16. simo0275

Mavi Ekran Yemeye Başladım ?

arkadaşın deiği gibi bu en son gelen win güncellemesidne sonra arttı iyice çalışığım yere bu hafta 15 kişi falan geldi mavi ekrandan dolayı
  17. simo0275

windows etkinleştir yazısı persormans düşüklüğüne sebep olurmu

sıkıntı olacağını zannetmiyorum
  18. simo0275

Windows 7 Başlatma ekranı

hdd arızalıdır abi hdd sentinal programını kurup bakabilirsin gezginlerde var.
  19. simo0275

Windows 7 den windows 10 a geçiş

dediğim gibi 7 deki rahatluğı bulamassın yükseltme derim 10 sıkıntılı
  20. simo0275

Windows 7 den windows 10 a geçiş

geçme derim sisteminde yavaşlama olur 7 deki rahatlığı bulamassın sisteminde ssd varmı
Top Bottom