Neler Yeni

Windows 11'e Geçiyorum

Stex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Naci Kaygısız
Merhaba, bundan 4-5 ay önce Windows'un diretmesiyle 11'e geçiş yapmıştım. Geçtiğimde tasarımsal açıdan göze hoş gelsede zamanla takılmalar, programların donması, ekranın sürekli gidip gelmesi gibi problemlerle karşılaştım ve Windows 10'a geri döndüm. Stabil, hızlı ve performanslı olan bu işletim sistemine bugün sanırım veda edeceğim. Yukarıda saydığım problemler seneninde 2023 olmasını baz alırsak acaba düzelmiş midir? Yoksa şu an bir hata mı yapıyorum açıkçası merak ediyorum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Merhaba, bundan 4-5 ay önce Windows'un diretmesiyle 11'e geçiş yapmıştım. Geçtiğimde tasarımsal açıdan göze hoş gelsede zamanla takılmalar, programların donması, ekranın sürekli gidip gelmesi gibi problemlerle karşılaştım ve Windows 10'a geri döndüm. Stabil, hızlı ve performanslı olan bu işletim sistemine bugün sanırım veda edeceğim. Yukarıda saydığım problemler seneninde 2023 olmasını baz alırsak acaba düzelmiş midir? Yoksa şu an bir hata mı yapıyorum açıkçası merak ediyorum.
Sisteminiz iyi değilse geçmeyin bence , eski sistemimde giriş-orta seviye olmasına rağmen w11 çok ağır kalıyordu . Her türlü w10 daha hızlı ve optime olarak daha iyi . W11'in tek artısı fps fark ediyor oyunlarda

onur2001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Onur Bal
windows update kısmına gelen w11'e 2 defa geçiş yaptım ve ikisinde de sorun yaşadım daha önceleri. Yaklaşık 3 4 ay öncede flash ile temiz bir kurulum yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Stex

Stex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Naci Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteminiz iyi değilse geçmeyin bence , eski sistemimde giriş-orta seviye olmasına rağmen w11 çok ağır kalıyordu . Her türlü w10 daha hızlı ve optime olarak daha iyi . W11'in tek artısı fps fark ediyor oyunlarda
i5-12400f & RTX 3070 Ti OC & 2x8 3200Mhz Ram bulunuyor. Bu sistemde dahi sorun yaşadım.
windows update kısmına gelen w11'e 2 defa geçiş yaptım ve ikisinde de sorun yaşadım daha önceleri. Yaklaşık 3 4 ay öncede flash ile temiz bir kurulum yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım.
Bende update ile geçiş yapmıştım. Bakalım bu seferde sorun çıkarırsa ya Windows 10'dan devam edeceğim ya da sıfır temiz kurulum yapacağım.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
i5-12400f & RTX 3070 Ti OC & 2x8 3200Mhz Ram bulunuyor. Bu sistemde dahi sorun yaşadım.

Bende update ile geçiş yapmıştım. Bakalım bu seferde sorun çıkarırsa ya Windows 10'dan devam edeceğim ya da sıfır temiz kurulum yapacağım.
Temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur update ile yaptığımda bende çeşitli sorunlar alıyordum.

• Beğen

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
evet konu hakkında bir çok denemeden sonra kendi tecrübemi aktarayım arkadaşlar w11 de hala ciddi eksikler var cihazınızızı günlük işlerde kulllanıyorsanız olabilir ama oyun oynuyorasnız çizim yapıyorsanız bilgielrniz önemli cihazınız her zaman lazımsa riske atmayıon ben bilgisaayr teknisyeniyim w10 kullanıyorum bazı müşterileriiz özellikle w11 istediği zaman kurup verdiyoruz 1 hafta sonra programlarda sıkıntı yaşıyorum idye w10 a dönüyor tekrar, cihaz özelliğiylede alakası yok ryzen 9 lu laptobun kastığını donduğunu gördüm ben 11 de , bazı arkdaşların hiç sıkıntı çekmmemiş olabilir bu gayet norma ama w11 in tam anlamıyla sağlam bir sistem olması için bir çok güncellemeye ve optimizasyon düzenlemesine ihtiyacı var her yeni çıkna işletim sisteminde olduğu gibi, uzun lafın kısası dert istemiyorsanız w10 devamke

• Beğen
Top Bottom