oem nedir. ve normalde 1600 tl olanm bişeyi 60 tl ye alma saçmaHayır. İmzanızdaki sistemde Windows etkinleştirilmemişse o sisteme yazık olur valla. Ucuz OEM key alın.
Saçma değil, ucuza satıyorlar ve herhangi illegal bir şey yok. Onlardan birini alın geçin.oem nedir. ve normalde 1600 TL olanm bişeyi 60 TL ye alma saçma
sıkıntı olacağını zannetmiyorumwindows etkinleştir yazısı persormans düşüklüğüne sebep olurmu
OEM = Original Equipment Manufacturer, yani orijinal ürün üreticisi. Şimdi diyeceksin bunun ne alakası var diye, sen de haklısın. OEM Key diye geçiyor ama isminde neden OEM tam olarak bir şey söyleyemem. Link bulamadım, sen bi' zahmet bakıver.oem ne demek
bir tane link atarmısın
Korsana hayır !!!!bence para verip alma güvenilir crack programları var benimki normal win single launc du pro yaptım crack ledim hiç bi sıkıntıy yaşamıyorum office 2019 kullanıyorum ondada virüs programı vs sıkıntı yaşamadım
Kesinlikle olmaz.windows etkinleştir yazısı persormans düşüklüğüne sebep olurmu
Bu forumda korsan içerik yasak!bence para verip alma güvenilir crack programları var benimki normal win single launc du pro yaptım crack ledim hiç bi sıkıntıy yaşamıyorum office 2019 kullanıyorum ondada virüs programı vs sıkıntı yaşamadım