Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Tor Browser Sizce Nasıl Bir Tarayıcıdır ?

Anonim olmak imkansıza yakın, kendine ait olmayan bir bilgisayar üzerinden yakalanmayı atlatabilirsin sadece. Kendine ait bir cihaz kullanırsan Mac adresi IP adresi HWID gibi bilgiler her türlü bulunmanı kolaylaştırır 1710190673 Yapacak kadar 'zeki' arkadaş varsa haketmiştir bence :kekw:
  2. stereohearts

ABD gibi bir ülke kendi çıkarlarına ucundan ters düşecek veya kendisine ucundan zarar verecek her şeyi kontrol altına almak ister, Huawei neden çekilmek zorunda kaldı sanıyorsunuz
  3. stereohearts

Hayır insanların bunu inkar etmesi veya bilmemesi de komik yani :D Amerikan bir doktor gidicek Amerika'da yasadışı işlerin döndüğü sitelere 'takip edilemez' bir şekilde bağlanmanızı sağlayacak bir tarayıcı geliştirecek? BRUUUHH buna inanan varsa satılık köprüm var haberiniz olsun. Özellikle de...
  4. stereohearts

CIA tarafından Deep Web'de olan biten karanlık olayların baskılanması ve kontrol altında gerçekleşmesini sağlamak için piyasaya sürülen tarayıcı. Tüm verileriniz izleniyor, haberiniz olsun kullanmayın
  5. stereohearts

BİOS ŞİFRESİ YARDIM!

Adana isimli arkadaşın dediğini dene, olmadı buradaki adımlar yardımcı olabilir. https://www.technopat.net/2017/04/05/bios-sifresi-nasil-kaldirilir/
  6. stereohearts

BİOS ŞİFRESİ YARDIM!

Laptop mu masaüstü mü?
  7. stereohearts

Geforce Experience ALT+Z arayüzü oyun esnasında gözükmüyor (ÇÖZÜLDÜ)

Bilgisayarı açtığınızda kendine gelince geforce experience ta ayarlar kısmından arayüzü devre dışı bırakın, ardından tekrar açın. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir
  8. stereohearts

Modding Windows 21h1 aralıkta tarih oluyor

Moddingle ne alakası var konunun???
  9. stereohearts

windows 11 home nasıl etkinleştirilir?

Bu kodu satın alıp aktive ederseniz home sürümünüz pro'ya yükseltilir. Yani bu kod ile de aktifleştirme yapabilirsiniz
  10. stereohearts

Windows 11 stabil mi?

Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum, 2 küçük hata hariç herhangi bir sorun yaşamadım ki zaten onlarda gelen güncellemelerle çözüldü. Biraz şans işi aslında saçma sebeplerden de hata alman olası. Bi geç, canını sıkan hatalar olursa ya da performansta düşme görürsen geri dönersin
  11. stereohearts

Bütün Hesaplarım Ele Geçirildi

Öncelikle bilgisayarına format atıyorsun ve korsan oyun, hile yazılımları, 3. parti güvenilir olmayan yazılımlar vb. programları bir daha indirmiyorsun. Ardından bütün şifrelerini değiştirip 2 faktörlü doğrulama(2FA) destekleyenlerde 2FA açıyorsun. Büyük ihtimalle keylogger yemişsin, tanımadığın...
  12. stereohearts

Yeter! Windows 11'e geçmeye gerek var mı?

Şu sağ tık yaptığımız zaman çıkan listede en aşağıda bi boşluk oluşuyor, azıcık aşağı kaydırınca gidiyor. Bunun haricinde çok küçük hatalar hariç hiç karşılaşmadım.
  13. stereohearts

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

Sorgulama kardeşim :d
  14. stereohearts

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

Düzensizlik abidesi desem yeridir
  15. stereohearts

Ucuz Windows 10 Pro Key Nerden Bulabilirim

W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
  16. stereohearts

Tam olarak bilemiyorum, ancak çoğu güncelleme ve performans iyileştirmelerini almıyor cihaz
  17. stereohearts

Değil, zararı yok
  18. stereohearts

Ya buradaki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ rehberi uygulayın Ya da buradaki: https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCB linkten key satın alın
  19. stereohearts

O dediğiniz kms, evet onlarda bilgisayarınız resmen zombi sunucuya dönüşüyor.
  20. stereohearts

7 yıllık laptopa hangi sürüm kurulmalı?

Mümkün ancak önemli güvenlik ve kalite güncelleştirmeleri, sürücü güncellemeleri ve microsoft store içeriklerine erişimi kaybedersiniz.
Top Bottom