Ben 4 aydır kullanıyorum. Oyunlarda bir problem yaşamadım. Tasarımı için geçtim. Temiz bir kurulumla geçebilirsin.Windows 11 geçme isteğim var güncelleme ile geçeceğim bir sorun olur mu işletim sistemi stabil mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?
Alıntıyı görüntüle
temiz kurulumla geçemem çok şey yüklü böyle geçsem sorun yaşar mıyım çok büyükBen 4 aydır kullanıyorum. Oyunlarda bir problem yaşamadım. Tasarımı için geçtim. Temiz bir kurulumla geçebilirsin.
Ben tasarımını, hızını, havasını beğendim ancak bir türlü çözülemeyen pubg de crush hataları aldığımdan dolayı win10'a geçtim yine üzülerekWindows 11 geçme isteğim var güncelleme ile geçeceğim bir sorun olur mu işletim sistemi stabil mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Olursa buglar olur diye düşünüyorum onun dışında performansa çok büyük etkisi olmaz.temiz kurulumla geçemem çok şey yüklü böyle geçsem sorun yaşar mıyım çok büyük
Bence 1 yıl daha bekleyebilirsiniz, yani neredeyse tamamen sorunsuz hale geldiğinden emin olduğunuzda geçmeniz daha iyi olur. Tabii ki karar sizindir.temiz kurulumla geçemem çok şey yüklü böyle geçsem sorun yaşar mıyım çok büyük
Ben tasarımını, hızını, havasını beğendim ancak bir türlü çözülemeyen PUBG de crush hataları aldığımdan dolayı win10'a geçtim yine üzülerek
deniyorum bakalım.Olursa buglar olur diye düşünüyorum onun dışında performansa çok büyük etkisi olmaz.
tüm arkadaşlarım win11 kullanıyor bende bi geri kalmışlık olduBence 1 yıl daha bekleyebilirsiniz, yani neredeyse tamamen sorunsuz hale geldiğinden emin olduğunuzda geçmeniz daha iyi olur. Tabii ki karar sizindir.
Çoğu oyunlarda hala crash yeme durumun var ben 11 e geçtim 1 ay da perişan oldum geri 10 a döndürdüm PC yi şuanda 11 in kullanmasi için en az 1 sene geçmesi lazım ki tam takım olsunWindows 11 geçme isteğim var güncelleme ile geçeceğim bir sorun olur mu işletim sistemi stabil mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?
Alıntıyı görüntüle
hangi oyunlarda yedin?Çoğu oyunlarda hala crash yeme durumun var ben 11 e geçtim 1 ay da perişan oldum geri 10 a döndürdüm PC yi şuanda 11 in kullanmasi için en az 1 sene geçmesi lazım ki tam takım olsun
şimdi yüklediğimde yüklü olan oyunlarda deneyeceğim güncelleme ile geçtiğim için geri dönebilirm herhalde bakıcaz umarım bir sorun yaşamamBen ilk çıktığından beri kullanıyorum, 2 küçük hata hariç herhangi bir sorun yaşamadım ki zaten onlarda gelen güncellemelerle çözüldü. Biraz şans işi aslında saçma sebeplerden de hata alman olası. Bi geç, canını sıkan hatalar olursa ya da performansta düşme görürsen geri dönersin
Valorant hiç açmadı direkthangi oyunlarda yedin?