Neler Yeni

Windows 11 stabil mi?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Windows 11 geçme isteğim var güncelleme ile geçeceğim bir sorun olur mu işletim sistemi stabil mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?
Ekran Görüntüsü (77).png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 4 aydır kullanıyorum. Oyunlarda bir problem yaşamadım. Tasarımı için geçtim. Temiz bir kurulumla geçebilirsin.
temiz kurulumla geçemem çok şey yüklü böyle geçsem sorun yaşar mıyım çok büyük

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Windows 11 geçme isteğim var güncelleme ile geçeceğim bir sorun olur mu işletim sistemi stabil mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Ben tasarımını, hızını, havasını beğendim ancak bir türlü çözülemeyen pubg de crush hataları aldığımdan dolayı win10'a geçtim yine üzülerek :(

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Olursa buglar olur diye düşünüyorum onun dışında performansa çok büyük etkisi olmaz.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bence 1 yıl daha bekleyebilirsiniz, yani neredeyse tamamen sorunsuz hale geldiğinden emin olduğunuzda geçmeniz daha iyi olur. Tabii ki karar sizindir.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tasarımını, hızını, havasını beğendim ancak bir türlü çözülemeyen PUBG de crush hataları aldığımdan dolayı win10'a geçtim yine üzülerek :(
Olursa buglar olur diye düşünüyorum onun dışında performansa çok büyük etkisi olmaz.
deniyorum bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence 1 yıl daha bekleyebilirsiniz, yani neredeyse tamamen sorunsuz hale geldiğinden emin olduğunuzda geçmeniz daha iyi olur. Tabii ki karar sizindir.
tüm arkadaşlarım win11 kullanıyor bende bi geri kalmışlık oldu :D

Ekler

• Ekran Görüntüsü (78).png
    Ekran Görüntüsü (78).png
    136.6 KB · Hit: 68

Evandros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
Alıntıyı görüntüle
Çoğu oyunlarda hala crash yeme durumun var ben 11 e geçtim 1 ay da perişan oldum geri 10 a döndürdüm PC yi şuanda 11 in kullanmasi için en az 1 sene geçmesi lazım ki tam takım olsun

Silinsin

80+ Silver
Ben hiç bir oyun da hiç bir program da hiç bir durum da sorun yaşamadım ama belli bir kesim nedense yaşıyor :D

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Çoğu oyunlarda hala crash yeme durumun var ben 11 e geçtim 1 ay da perişan oldum geri 10 a döndürdüm PC yi şuanda 11 in kullanmasi için en az 1 sene geçmesi lazım ki tam takım olsun
hangi oyunlarda yedin?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum, 2 küçük hata hariç herhangi bir sorun yaşamadım ki zaten onlarda gelen güncellemelerle çözüldü. Biraz şans işi aslında saçma sebeplerden de hata alman olası. Bi geç, canını sıkan hatalar olursa ya da performansta düşme görürsen geri dönersin

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum, 2 küçük hata hariç herhangi bir sorun yaşamadım ki zaten onlarda gelen güncellemelerle çözüldü. Biraz şans işi aslında saçma sebeplerden de hata alman olası. Bi geç, canını sıkan hatalar olursa ya da performansta düşme görürsen geri dönersin
şimdi yüklediğimde yüklü olan oyunlarda deneyeceğim güncelleme ile geçtiğim için geri dönebilirm herhalde bakıcaz umarım bir sorun yaşamam

Top Bottom