bugrapay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Buğra APAY
Geforce Experience uygulamasının ALT+Z arayüzünü, ekranda herhangi bir oyun yokken açabiliyorum fakat oyun esnasında aynı kısayolla arayüzü açmaya çalıştığım zaman kısayol çalışıyor ama kullanıcı arayüzü ekrana gelmiyor ve oyunla etkileşim sağlayamıyorum ekranda oyun dışında bir şey olmamasına rağmen. Tekrar aynı kısayolu kullanıp 'açıldığını zanneden arayüzü' kapatıyorum ve oyunla etkileşime girebiliyorum. Oyun sırasında bu arayüzü görebilmek istiyorum. Önceden çalışıyordu fakat yaklaşık son 1 aydır çalışmıyor. Problemin kaynağından emin olmamakla birlikte Overwolf yazılımını kurduktan sonra başlamış olabilir. Overwolf yazılımının kurulumunu kaldırmama rağmen yine de oyun içinde Geforce Experience ALT+Z arayüzüne erişim sağlayamıyorum. Yine de kısayolları kullanarak kayıt alma ve ekran görüntüsü alma gibi işlevleri kullanabiliyorum.
GeForce Experience yazılımını kaldırıp tekrar yükledim, Regedit'ten ilgili kayıtları sildim, DDU ile temiz kurulum yapmayı denedim fakat hiçbiri sorunumu çözmedi. Sizin varsa bir öneriniz, denemeye açığım. Lütfen çözelim bu sorunu.
GeForce Experience yazılımını kaldırıp tekrar yükledim, Regedit'ten ilgili kayıtları sildim, DDU ile temiz kurulum yapmayı denedim fakat hiçbiri sorunumu çözmedi. Sizin varsa bir öneriniz, denemeye açığım. Lütfen çözelim bu sorunu.