Arama sonuçları: *

• Users: ustam06
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. U

Wİndows 11 Etkinleştirme Hatası

Sağlam lisanstan güzel bir Windows 11 oem key al etkinleştir format atsan dahi kalıyor mis gibi 2 senedir kullanıyom ben
  2. U

Ucuza Windows 11 almak guvenilirmi

Gardasım bende baya baya eskiden böyle yapıyordumda bu yöntem sıkıntılıymış pcne birinin daha girme ihtimali varmış cmd yönetici olarak çalıştırıyorsun sonuçta pcnin beyni zaten cmd yönetici çalıştırıp kod girme sıkıntı yapma sende derim
  3. U

Ucuza Windows 11 almak guvenilirmi

Bende sağlam lisans diye bir siteden aldım şuanlık sıkıntı yok 5 6 aydır kullanıyom böyle yerlerden al cmd kod biraz daha riskli mesela pcne iki kullanıcı ile beraber kullanabilirsin
  4. U

Windows 11 pro discord nasıl indirilir

Format attım bugün dcyi indirmek istedim ama microsoft mağazasında yoktu tarayıcıdan indireyim dedim girilmiyor hata veriyor nasıl indircem
  5. U

Yardım \ bu işareti Windowsda nasıl yaparım.

Reis format sırasında yazacağım için kopyala yapıştır olmazda 1739099928 Nasılya ctrl soru işaretimi bumu kafam karıştı
  6. U

Olur dimi reis kesin birde alt tuşu sağdakimi soldakimi
  7. U

/bu işaret var klavyemde ama \ bu yok nasıl yaparım Windows 11 çevrimdışı kurulum için kod yazarken lazım olduda
  8. U

Windows 11 pro kaç gb yer kaplıyor

1 tb m2 ssdye bugün Windows 11 kurdum uzun uğraşlar sonucunda ve yükledim baktım 953 gb toplam diyor 907 gb boş alan diyor yani 46 gb kaplamış Windows 11 pro normalmi bu acaba
  9. U

Yardım lütfen Windows 11 internet bağla diyor

Bu ekranda yapaymmı bunu peki
  10. U

E ile b tuşu arasındaki işaret ters oldu klavyeden dolayı komşu modemi uzatcak balkondan yarım saat o şekilde halletcem cmd ilede olmadı yani sağolun inşallah çözerim sıkıntı yok 1738935738 Şimdide burda kaldı Allahım çıldırmamak elde değil nabayım psudan kapatayımmı pcyi
  11. U

Deneyecem inşallah olur olmazsa dediğim gibi yapacam sağolun
  12. U

Yok vallahi iki ucuda taypsi komşunun modemi balkondan alayım bari kablo ile anca böyle geçerim gibi duruyor ulan microsoft senin ben yapacağın işi
  13. U

Şarj aletinin ucu taypsi o yüzden girmiyor kasaya
  14. U

Yok malasef 1738933963 Deneyecem hemen inşallah olur
  15. U

İkiside yok wifi adaptör taktım sürücü bulunamadı hatası aldım nasıl yaparım kaldım lütfen yardım edin
  16. U

Burda kaldım nasıl geçerim bağlantım yok
  17. U

Windows 11 pro yerel hesap açtırtmıyor

10 kullansak oda bu sene bitiyor artık reis ne kullanalım valla yapacak bişey yok mecbu4en kullancaö
  18. U

Rufus kullanmayı bilmiyorum reis hep formatlarımı direk usb seçip içine yüklüyorum öyle yaptım nasıl çözerim başka
  19. U

Bugün format atacam eskisi gibi Windows 11 pro en son sürümü kuracamda bundan 4 5 ay önce atarken internet bağlantısı şart gibi istemişti komşunun modemi getirip öyle geçmiştim normalde adaptör kullanıyom şimdi yine internet bağlantısını bana şart eder mi? bu microsoft hesabını girmeden yerel...
  20. U

Microsoft storeden aldığım oyunlar kayboldu

Microsoft storeden satın aldığım oyun vardı yükledim oynadım silmiştim Microsoft storede gexerken kitaplıkta göremedim oyun mağazasına gittiğimde ise satın al diyordu kapattım açtım pcyi yine aynı sorun nedir param boşamı gitti şimdi
Geri