Yardım lütfen Windows 11 internet bağla diyor

ustam06

80+
Reaksiyon skoru
49
Burda kaldım nasıl geçerim bağlantım yok
1000024124.jpg

WIFI sürücüsü veya Ethernet ile bağlanmanız gerekiyor.

Android cihazınız varsa şarj kablonuz ile bilgisayara bağlayıp telefonunuzdaki interneti (wifi veya mobil veri fark etmez) bilgisayara aktarabiliyorsunuz.

Android cihazınız varsa şarj kablonuz ile bilgisayara bağlayıp telefonunuzdaki interneti (wifi veya mobil veri fark etmez) bilgisayara aktarabiliyorsunuz.
Ağ paylaşım ayarları menüsünde şarj kablosunu taktığınızda aktif olacak "usb ile internet paylaş" gibi bir ayar aktif olacaktır. Açtığınızda paylaşım yapacaktır.

Ağ paylaşım ayarları menüsünde şarj kablosunu taktığınızda aktif olacak "usb ile internet paylaş" gibi bir ayar aktif olacaktır. Açtığınızda paylaşım yapacaktır.
Şarj aletinin ucu taypsi o yüzden girmiyor kasaya

iki ucu da mı type-c ? Standardı bir ucu usb, bir ucu type-c olur, yok mu sizde?
Yok vallahi iki ucuda taypsi komşunun modemi balkondan alayım bari kablo ile anca böyle geçerim gibi duruyor ulan microsoft senin ben yapacağın işi

Yok vallahi iki ucuda taypsi komşunun modemi balkondan alayım bari kablo ile anca böyle geçerim gibi duruyor ulan microsoft senin ben yapacağın işi
Bluetooth ile atın bilgisayara denemeye değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,144
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri