- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyecem inşallah olur olmazsa dediğim gibi yapacam sağolunShift+F10 tuşuyla cmd ekranını açın. Daha sonra oobe\bypassnro kodunu kopyalayın ve çevrimdışı kurulum yapın.
Deneyecem inşallah olur olmazsa dediğim gibi yapacam sağolunShift+F10 tuşuyla cmd ekranını açın. Daha sonra oobe\bypassnro kodunu kopyalayın ve çevrimdışı kurulum yapın.
Bende kim cmd çözümü atacak diyebekliyordum... Yıllardır işin içindeyim, cmd kodlarını ezberleyemiyorum. Cin misiniz?Shift+F10 tuşuyla cmd ekranını açın. Daha sonra oobe\bypassnro kodunu kopyalayın ve çevrimdışı kurulum yapın.
O kadar soruldu ki artık otomatik el gidiyorBende kim cmd çözümü atacak diyebekliyordum... Yıllardır işin içindeyim, cmd kodlarını ezberleyemiyorum. Cin misiniz?
Tam yazmaya geliyordum. ÇÖZÜMShift+F10 tuşuyla cmd ekranını açın. Daha sonra oobe\bypassnro kodunu kopyalayın ve çevrimdışı kurulum yapın.
E ile b tuşu arasındaki işaret ters oldu klavyeden dolayı komşu modemi uzatcak balkondan yarım saat o şekilde halletcem cmd ilede olmadı yani sağolun inşallah çözerim sıkıntı yokDeneyecem inşallah olur olmazsa dediğim gibi yapacam sağolun
Burda kaldım nasıl geçerim bağlantım yok
Alıntıyı görüntüle
Update uzun sürebiliyor bu ekranda, internete göre de değişir tabii ki.E ile b tuşu arasındaki işaret ters oldu klavyeden dolayı komşu modemi uzatcak balkondan yarım saat o şekilde halletcem cmd ilede olmadı yani sağolun inşallah çözerim sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdide burda kaldı Allahım çıldırmamak elde değil nabayım psudan kapatayımmı pcyi
Alıntıyı görüntüle
Bu ekranda yapaymmı bunu pekibunu izle