Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Oyun için hangi Linux dağıtımı önerirsiniz?

Neredeyse her güncel dağıtımı kullanabilirsin. Gerekli yazılımları da sonradan kurabilirsin. Tecrübesiz kullanıcılara Mint tavsiye ederim. Çoğu sonradan kurulan araç kurulu geliyor.
  2. Alihanyilmaz

Linux'ta Wi-Fi hızı çok yavaş

Windows'ta daha mı hızlıydı? Ne kadar fark war?
  3. Alihanyilmaz

Hangi linux dağıtımını seçmeliyim

Linux Mint alışmak için kolay. Sonra beğenmezsen başka dağıtımları denersin.
  4. Alihanyilmaz

Win 10 mu ubuntumu kurmalıyım

Gönlünden ne geçiyorsa. Ubuntu rahat çalıştıtrır o cihaz.
  5. Alihanyilmaz

Hangi linux dağıtımını önerirsiniz?

Flash belleğe Linux kurduğum oldu. MP3 çalar'a kurduğum oldu. Harici diske de kurduğum oldu. Sıkıldıkça kullanacağım dağıtımı değiştirirdim.
  6. Alihanyilmaz

Çift işletim sistemi kurunca, diğerini her zaman temiz kapatmanız gerekiyor ve diğer sistemin dosya yapısına müdahale etmekten çekinmelisiniz. Çünkü bazı değişiklikler sistemde kayıt edilemeyince açılışta da işlenemiyor. Ve önce Windows, sonra Linux kurmalısınız. Grub Windows'u tanırken Windows...
  7. Alihanyilmaz

Linux kurulumsuz da çalışıyor.
  8. Alihanyilmaz

Yeni başlayan kişiler için Mint öneririm. Tecrübeli olanların kendi tercihleri var. Genelde Ubuntu. Bir de yerli Pardus var. Uzmanların tercihleri genelde Debian, Slackware, Redhat gibi köklü ve kurulumu dahi sıradan bir vatandaş için oldukça zor olan dağıtımlar. Diğerleri bunların üzerine...
  9. Alihanyilmaz

Linux'a geçmeyi düşünüyorum.

Ubuntu LTS sürümlerine 5 sene destek sağlıyor. Destek bittiğinde yeni LTS sürümüne yükseltebiliyorsun. Ömür boyu kullan. Masaüstü olarak XFCE en az kaynak tüketeni. Kuracağın programların Gnome veya XFCE destekleyenler arasından seçersen, ekstra kütüphaneler kurmaz ve diski de daha az doldurur...
  10. Alihanyilmaz

Linux Mint den Kali ye Nasil Gecerim

Linux Mint'i nasıl kurduysan öyle kur. (Bios ayarlarına gir ve kurulum medyasını birinci açılacak disk olarak seç.)
  11. Alihanyilmaz

Kali Linux giriş ismimi unuttum.

İsmini biz de bilmiyoruz. Kaldır ve yeniden kur. 1758353878 Veya root olarak giriş yap ve kullanıcı (home) dosyalarının isimlerine bak.
  12. Alihanyilmaz

Fedora Linux iyi midir?

Ubuntu kadar iyi değil. Ubuntu'nun LTS sürümleri var.
  13. Alihanyilmaz

2 gb ramli eski laptop için hangi Linux kurmalıyım?

Void Linux. 32 veya 64 bit kendin karar verirsin.
  14. Alihanyilmaz

Nobara linux siyah ekran sorunu

Bu şekilde çözüm bulman zor. Yeniden kurulım yap. Hatta daha iyi bilinen bir dağıtım seç.
  15. Alihanyilmaz

Üstteki seçenekten gir.
  16. Alihanyilmaz

Grub ekranına nasıl geçiyorsun?
  17. Alihanyilmaz

Linux'ta oyunlarım çalışmıyor

Linux'ta Windows için olan uygulamalar çalışmaz. DireckX12 bir Microsoft kitaplığı. Windows dışında çalışmaz. Oyunlarının, varsa Linux sürümleri, onları kurmalısın.
  18. Alihanyilmaz

Linux'te Ghostrunner açılmıyor

Kullandığın dağıtımın kendi yazılım deposunda yok sa, hariçten indirdiğin uyumsuz olabilir.
  19. Alihanyilmaz

Linux Geçilir mi ?

Uzun süre Linux kullandım. Windows oyunları çalıştırmamak dışında bir sıkıntı yok. Windows'ta da Linux oyunları çalışmıyor.
  20. Alihanyilmaz

Linux Geçilir mi ?

LinuxMint yeni başlayanlar için uygun. Bir eksiği de yok. Fazlası var.
Geri