/Aizen\ 80+ Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 195 Reaksiyon skoru 78 20 Temmuz 2025 #1 Heroic Games Launcher üzerinden Epic Games' e bağlanıp Ghostrunner indirdim ama oyun açılmıyor. O mübarek elleriyle konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Heroic Games Launcher üzerinden Epic Games' e bağlanıp Ghostrunner indirdim ama oyun açılmıyor. O mübarek elleriyle konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 4,208 Reaksiyon skoru 1,317 20 Temmuz 2025 #2 Kullandığın dağıtımın kendi yazılım deposunda yok sa, hariçten indirdiğin uyumsuz olabilir.
/Aizen\ 80+ Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 195 Reaksiyon skoru 78 21 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Kullandığın dağıtımın kendi yazılım deposunda yok sa, hariçten indirdiğin uyumsuz olabilir. Devamı için tıklayın... Flatpak üzerinden indirmiştim Mint kullanıyor(dum). Maalesef değiştirdim dağıtımı hocam Debian/KDE kullanıyorum artık
Alihanyilmaz yazmış: Kullandığın dağıtımın kendi yazılım deposunda yok sa, hariçten indirdiğin uyumsuz olabilir. Devamı için tıklayın... Flatpak üzerinden indirmiştim Mint kullanıyor(dum). Maalesef değiştirdim dağıtımı hocam Debian/KDE kullanıyorum artık