Arama sonuçları: *

1. F

Ubuntu son sürüm kurulumda disk seçemiyorum

bende öyle biliyorum gereksiz bir diski sil veya ana diski biçimlendir öyle ubuntuya geç
  2. F

Linux'a geçmeli miyim?

bak her konuda aynı seyı soyluyon zaten kendınde yazmıon yeto artık atma milleti linuxtan soguttun yeter ya sırf boyle tipler için linuxdan kacıom
  3. F

Neden Pardus GNU/Linux?

anlamıyorum hep aynı seyı anlatıyor ve lınuxda wm degıstırmeyı bılmıyor dıstrodan dıstroya kosuyor awesome wm i3wm sorsan sadece duymustur bu kadar fazla lınux konusu acması cok ılgınc 1666260984...
  4. F

Neden Pardus GNU/Linux?

ya yeter cok fazla gereksız lınux konusu acılıyor bu aralar 3 aynı konuda 3 aynı metin
  5. F

Linux'ta Çalışan Çalışmayan Oyun Launcher Listesi

rehber yaparsın ben ona gore tekrar lınux gecıce
  6. F

Linux'ta Çalışan Çalışmayan Oyun Launcher Listesi

lol yuklesene
  7. F

DA Forumda Kimler Linux Kullanıyor?

hata cozmek cok guzel bırsey
  8. F

DA Forumda Kimler Linux Kullanıyor?

ben 2019dan berı kullanıyorum ama en bılgılı @EFI Shell ben lınux kullanıcısıyım ve ilk deneyimim lınux mınt oldu cunku dıger dıstrolarda wıfı hatası alıyordum sonra yavastan ıslerı cozdum ıpv6 statik ip falan ayarladım denedım ve archa gectım kurdum sonra cok sıkıcı oldu en son bılınmeyen bır...
  9. F

Neden Ubuntu kullanmamalısınız?

ubuntu degıl buguntu
  10. F

Neden Pardus'a Destek Vermeliyiz?

dediklerin bireysel bu işletim sisteminin kerneli mint ile aynı deposu da farklı bir distronun ben sımdı logo ekleyınce benım olmuyor nolur linux hakkında milletin kafasına karıstırıyorsun yanlıs bılgı dagıtma 1665233956 ve linuxu windowsa benzetmıssın vallah linux hakkında hıcbır bılgın yok...
  11. F

Neden Pardus'a Destek Vermeliyiz?

deposu yabancı yazılımların kodlarından araklandı bunuda anlat
  12. F

Linux usb bellegimi gormuyor

deniyip deneyimlerimi anlatcam 1663786276 kanka gparted kurdum ama usbyi burdada gormuyor
  13. F

arco xfce deyim arama yerinin nasil calistigini bilmiyorum calisiyor ama dosyalar ustunde arama yapiyor
  14. F

discord varsa yayin acip yapiyim mi
  15. F

simdi ventoy usbye kuruluydu onu sildim ve siler silmez usbyi pc algilamadi
  16. F

arkadaslar ventoy kurmustum ozel sebeplerden dolayi kaldirdim yazilimi kaldirir kaldirmaz usb okunmadi reboot attim degisen birsey yok @EFI Shell bu arkadas cozumunu bildigimden eminim
Top Bottom