bende öyle biliyorum gereksiz bir diski sil veya ana diski biçimlendir öyle ubuntuya geçdisk 4 den fazla bölünemez diye biliyorum o yüzden 5. parçayı yaratamıyorsun. ikinci bir ssd falan varsa ona kurabilirsin, veya virtualbox kurabilirsin
hocam bende sadece c ve e var. biçimlendirirsem her şeyim gider sanırımdisk 4 den fazla bölünemez diye biliyorum o yüzden 5. parçayı yaratamıyorsun. ikinci bir ssd falan varsa ona kurabilirsin, veya virtualbox kurabilirsin
C ve E diskleri 1TB ssd nin ikiye bölünmüş hali doğru anladıysam, öyleyse dual boot yapılabilir mi emin değilim. iki tane farklı SSD falan olsaydı kesin yapabilirdin onu biliyorumhocam bende sadece c ve e var. biçimlendirirsem her şeyim gider sanırım
Alıntıyı görüntüle
evet e ve c olarak ayırdım hocamC ve E diskleri 1TB ssd nin ikiye bölünmüş hali doğru anladıysam, öyleyse dual boot yapılabilir mi emin değilim. iki tane farklı SSD falan olsaydı kesin yapabilirdin onu biliyorum
Hocam tam olarak anlamadım bu işlerde fazla bilgim yok discord adresi bırakır mısınızEFI 100 mb aşağı olmaması lazım bu yüzden sda1 boot partitionu olmamalı. sda1 'de tam olarak ne var? Sda1 ya da sda3 den biri Boot diğeri Recovery olabilir. Recovery olanı silerseniz belki kurabilirsiniz. Sda 1 in içini gösterme şansınız var mı? Windows'tan harf atayarak bakabilirsiniz. Recovery Partitionu silerseniz bir sıkıntı olmamalı. Sda1 yada Sda3 konusunda emin değilim.