hocam linuxu pek seviyorsunuz sanırımLinux hakkında bilgili kişiler illaki vardır. Onları tanımak isterim ya.
Bilmiyorum niye ama Linux'a geçtiğimden beri evimde gibi hissediyorum. 1 haftadır kullanıyorum. Öncesinde de 6 ay falan kullandım. Değişikliği yeniliği seven biriyim.hocam linuxu pek seviyorsunuz sanırım
Niye Linux kullanıyorsun?ben 2019dan berı kullanıyorum ama en bılgılı @EFI Shell ben lınux kullanıcısıyım ve ilk deneyimim lınux mınt oldu cunku dıger dıstrolarda wıfı hatası alıyordum sonra yavastan ıslerı cozdum ıpv6 statik ip falan ayarladım denedım ve archa gectım kurdum sonra cok sıkıcı oldu en son bılınmeyen bır lınux vardıu adını hatırlamıyorum ama max 5k kullanıcısı vardı kde di onu cok sevmıstım
hata cozmek cok guzel bırseyBilmiyorum niye ama Linux'a geçtiğimden beri evimde gibi hissediyorum. 1 haftadır kullanıyorum. Öncesinde de 6 ay falan kullandım. Değişikliği yeniliği seven biriyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye Linux kullanıyorsun?
linux kurduktan sonra yapılması gerekenler nedir hani illa bunu yap dediğin bişi var mı ?Linux hakkında bilgili kişiler illaki vardır. Onları tanımak isterim ya.
Hangi Linux'u kurduğuna göre değişir. Ben de bilmiyorum. Ben sıfır bir Linux kullanıcısıyım. Sadece bildiklerimi paylaşıyorum. Sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum.sudo apt update ve upgrade yaptım sadece onuda videodan gördüm
şuan linux mint xfce kurdum bide yanına manjaro xfce kurucamHangi Linux'u kurduğuna göre değişir. Ben de bilmiyorum. Ben sıfır bir Linux kullanıcısıyım. Sadece bildiklerimi paylaşıyorum. Sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum.
Hangi dağıtımı kullanıyorsun?
şuan linux mint xfce kurdum bide yanına manjaro xfce kurucam
Ekran kartın ne?şuan linux mint xfce kurdum bide yanına manjaro xfce kurucam
imza kısmında yazıyordu ama AMD Radeon HD 5670Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartın ne?
Tamam. Nvidia ise ekran kartı sürücünü güncelleyebilirsin diyecektim ama AMD imiş. AMD nin avantajı şu ki ekstra çaba gerektirmeden Linux çekirdeği tarafından direkt tanınması. AMD adamdı.imza kısmında yazıyordu ama AMD Radeon HD 5670